Divendres, 10 de maig del 2013 | 19:37
Opinió
Creuen que som imbècils?
Miquel Sellarès
Periodista
CiU, ERC, ICV i la CUP han de generar una política de comunicació contundent però també agressiva amb missatges clars a la ciutadania, com ja fa ara el PSC en certa manera i, amb més contundència, el PP i C's amb les seves mentides, deformacions i propaganda. Davant de l'ofensiva unionista hem de respondre amb una planificada línia argumental sobiranista. Prou ja d'aguantar personatges nefastos com el convers Enric Millo o l'Albert Lerroux Rivera.
Opinió
Els nazis som nosaltres
Xavier Serrahima
Escriptor
Els catalans i catalanes són, sens dubte, gent afortunada. Des de fa 300 anys, per haver estat conquerits militarment per l'imperi espanyol, que convertí les seves possessions colonials en potències enriquides i capdavanters: com bé sabem, el G-7 està integrat exclusivament per estats hispanoamericans.
 ·
Notícia
"Els qui volen reformar la Constitució són cínics"
El catedràtic de Ciència Política Ferran Requejo ha assegurat que el TC d'ara és un tribunal "amb molt poc prestigi professional" perquè un dels punts que li "falla més" és la separació amb el poder.
 ·
TribunaTV
Fes com ells! Estima el català!
 ·
Recull de premsa
Culla: "Mentre la ja baixa qualitat de la democràcia espanyola es degrada, Telemadrid, Mariscal i altres descriuen una Catalunya governada pels nazis. La preferirien regida per sabres i tricornis"
"En temps de tribulació, molts espanyols segueixen dipositant una fe atàvica a la mà dura, en la disciplina casernària, en l'autoritat sense condicions ni foteses democràtiques".
 ·
Recull de premsa
Soler: "Una minoria radical del Parlament té la clara intenció de mostrar al món que som un país de mentida"
"Abans de permetre una consulta sobre la independència, deixaran que l'autonomia salti pels aires".
 ·
Crònica · Política catalana
El president no es mou i esquiva una nova tempesta
El Tribunal Constitucional ha tornat. De nou ha passat per damunt de la voluntat dels catalans, en aquest cas tombant la declaració de sobirania del Parlament. Aquest cop però, a diferència del que va passar amb l'Estatut que s'havia votat en referèndum, el text no era discutible constitucionalment.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí