Dimecres, 18 de setembre del 2013 | 19:20
Opinió · Política
Catalunya ho està fent molt bé
Oriol Amorós
Portaveu adjunt del grup parlamentari d'Esquerra
Hi ha polítics catalans que, a falta de coratge per encarar-se al poder de l'Estat, passen l'estona buscant totes les pegues a la resta de partits catalans o, fins i tot, a la societat civil catalana organitzada. Per excusar la seva impotència, han passat l'estiu criticant la #viacatalana i la Festa de la Rosa muts davant els seus amos. Doncs no. Diguem-ho clar: el poble de Catalunya ha expressat la seva voluntat de forma modèlica. Diria més: de manera impecable i inèdita a l'Europa dels darrers decennis.
Opinió · Política
No malbaratem els somnis!
Carme Arenas
Filòloga, historiadora de l'art i presidenta del PEN Català
Aquests dies, després de la celebració d'aquesta darrera Diada Nacional tan especial i decisiva per a tot el poble de Catalunya, són moltes les declaracions, aclariments, fins i tot excuses de mal pagador per justificar allò que és injustificable.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Al servei de la decència
Ivan Mambrillas
1. Una definició d'independentisme català: moviment polític que, a diferència de qualsevol altre, és objecte d'adhesions provisòries, contingents, condicionals o immeditades.
 ·
Llibres / revistes
Catalunya fa via
 ·
Crònica · Seguretat
La credibilitat espanyola de la seguretat, per terra
Com s'avalua el crèdit polític de les màximes autoritats de la seguretat? Podem confiar en la informació que ens faciliten quan aquestes només són conegudes per les instàncies oficials i a la ciutadania li és difícil, o impossible, contrastar-la per altres mitjans? 
 ·
Notícia
'¡En cristiano! Policia i Guàrdia Civil contra la llengua catalana', radiografia de la discriminació lingüística als Països Catalans
Ignasi Bea Seguí s'ha proposat denunciar una realitat llargament patida pels ciutadans dels Països Catalans: la seva discriminació per motius de llengua. A través del llibre '¡En cristiano! Policia i Guàrdia Civil contra la llengua catalana' Bea fa palès que als territoris de parla catalana encara no estan reconeguts els drets lingüístics.
 ·
Recull de premsa
Rovira: "No tinc cap dubte que el govern convocarà una consulta l'any 2014 sí o sí"
"El compromís públic és que abans de final d'any anunciarem al món la data i la pregunta. I aquí no s'hi valen trampes. La data, propera, és a dir, durant el 2014. La pregunta ha de ser una i única, concisa, clara, específica i que es pugui respondre amb un "sí" o un "no"".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Ara, els partits "dependentistes" són els que es debaten entre assumir el paper de salvadors o el de víctimes"
"Hi ha dies que es lleven salvadors perdonavides, al migdia agredeixen verbalment sense miraments i abans d'anar a dormir ja se senten víctimes del nou marc interpretatiu".
 ·
Llibres / revistes
¡En cristiano! Policia i Guàrdia Civil contra la llengua catalana
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí