Dilluns, 23 de setembre del 2013 | 19:09
Crònica · Política catalana
Una votació decisiva per al Foment del Treball
Tot i el desprestigi que acumula Foment del Treball --que encara hi afegeix Nacional al seu nom-- el proper 25 de setembre el seu president Joaquim Gay de Montellà ha convocat tota la junta de manera excepcional per tal de decidir l'adhesió de Foment al manifest sobre el dret a decidir. El Foment del Treball ja va viure un gran fracàs fa mesos quan va intentar monopolitzar tota la patronal catalana en un acte en què pensaven reunir no sols els adherits al Foment sinó també totes les patronals catalanes per a fer un manifest conjunt contra el dret a decidir i la política del president Mas.
 ·
Crònica · Seguretat
El repte d'Espadaler el 12-O: tolerància zero
La Policia de Catalunya tindrà el proper 12 d'octubre una oportunitat important per a mantenir la pau social i democràtica de què gaudeix el nostre país. Per això, caldrà protegir com sempre s'ha fet els ciutadans unionistes i pacífics que es concentrin a la plaça de Catalunya. I fins i tot, en el cas que els neofranquistes i nazis facin una manifestació al Parc de Montjuïc, aquests també hauran de gaudir de la seguretat i el control estricte de la nostra policia. Perquè estem en una societat on les llibertats individuals estan garantides.
Opinió
Inici de victòria
Fèlix Martí
President de Linguapax
La Via Catalana celebrada l'Onze de Setembre, amb un èxit que va superar les expectatives més optimistes, ja es pot considerar com una primera victòria del procés cap a la independència de Catalunya. Ha demostrat que una gran majoria de ciutadans segueix pensant que la creació d'un estat propi és la més raonable opció per superar els mals tractes que reben de l'estat espanyol en els camps polític, cultural i econòmic.
 ·
Recull de premsa
Culla: "El debat actual no és entre bons i mals catalans. La discussió es planteja entre catalans més i menys realistes, pragmàtics i il·lusos"
"Com pactar amb Madrid, si Rajoy ja ha advertit que no hi ha cap tema polític sobre el qual es pugui dialogar? Com i amb qui federar-se si no hi ha cap demanda ni cultura federalista?"
 ·
Recull de premsa
Soler: "En la defensa de TV3, ni un pas enrere"
"Els que ataquen TV3 volen mostrar-la com un canal sectari i folklòric. [...] I és molt important que no ho aconsegueixin. Perquè Catalunya ha de seguir existint hi hagi o no independència, i TV3 ha de continuar sent un canal que ompli d'orgull tots els ciutadans d'aquest país".
 ·
Recull de premsa
Casas: "El pressupost del 2014, que ja cuinen CiU i ERC, ha de ser més ambiciós pel que fa a projecció exterior"
"Rajoy confia en la imatge d'una Catalunya aïllada a l'exterior per a fer 'punxar el globus' sobiranista".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí