Dilluns, 11 de novembre del 2013 | 19:30
Crònica · Política catalana
Sentència prevaricadora, abjuració constitucional del poble català
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Novament el senyor Rajoy s'ha parapetat al búnquer constitucional per negar el referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Aquest argument pot servir per a la política interior espanyola, però és inútil a nivell europeu i internacional, perquè les constitucions estan al servei de la democràcia i no és pas la democràcia, la que emana de les constitucions.
Opinió
Canal 9 i l'estat de les autonomies
Jordi Muñoz
Politòleg
El tancament de Canal 9 ha generat una situació ben paradoxal al País Valencià: els sectors més silenciats i marginats per la televisió pública valenciana són els que més decididament s'han mobilitzat per defensar-la.
 ·
La fotografia
La diada de la Catalunya Nord denuncia 354 anys de resistència amb la Via del Nord
Més de 3.000 persones han unit les mans aquest cap de setmana per denunciar el Tractat dels Pirineus, que va suposar l'annexió de la Catalunya del Nord a França. Òmnium Cultural i l'Assemblea han participat en la jornada.
 ·
Notícia
"Ara estem vivint els errors de la Transició"
La periodista de Catalunya Ràdio ha lamentat a El Singular Digital que a dia d'avui Catalunya pateix "els errors" de la Transició i que el que avui vol Catalunya és democràcia.
 ·
Recull de premsa
Soler: "ICV hauria de votar sí a la independència i, després, presentar-se a les eleccions amb un programa que defensi la federació"
"Diria que Herrera i Camats necessiten afegir-se al sí, però minimitzant els riscos i assegurant-se el perfil propi. Ara bé, això no els resulta gens fàcil".
 ·
Recull de premsa
Tura: "El PSC no representa els seus valors ni per mi ni per centenars de milers de votants i militants"
"Dóna la sensació que mai ens plantarem suficient per defensar allò a què Catalunya aspira. El federalisme serà impossible si no ens plantem de debò".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Notícia
La coalició Més amplia bases i corrobora un funcionament assembleari transparent
Els canvis socials i polítics no passen desapercebuts per la coalició Més per Mallorca, que aquestes darreres setmanes s'ha consolidat i ha aprovat nous objectius: l'obertura de bases per a encabir-hi independents i la confirmació d'un sistema híbrid, assembleari i també amb figures històriques de pes al capdavant.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí