Dimarts, 3 de desembre del 2013 | 19:09
Opinió
La deriva de qui?
Carme Arenas
Filòloga, historiadora de l'art i presidenta del PEN Català
Deia J.L. Borges que la diferència entre Portugal i Espanya és que mentre Portugal, amb la seva saudade, enyora i canta l'Imperi perdut, Espanya es comporta com si encara el tingués. Certament, l'actitud d'Espanya des de sempre ha estat aquesta: negar l'evidència, posar el cap sota l'ala davant els problemes esperant que s'arreglin sols.
Opinió · Política
Del trencament unilateral constitucional al sí a la sobirania
Teresa Mira i Enric de Vilalta, Àmbit Fet Nacional i Àmbit política lingüística d'ICV
Catalunya va renunciar en el pacte constitucional a tres grans desideràtums: la república, la sobirania financera i l'autodeterminació.
 ·
Crònica · Internacional
Catalans al món: Marc Guerrero reelegit com a vicepresident dels liberals europeus
La presència de catalans desacomplexats a llocs clau, tant a Europa com el món, és un factor fonamental a l'hora d'avançar amb força cap a la recuperació de la sobirania. Per aquest motiu la reelecció del doctor Marc Guerrero com a vicpresident de l'ALDE (Aliança Europea de Lliberals i Demòcrates) és una gran notícia per als catalans de tots els colors polítics.
 ·
Llibres / revistes
50 anys de còmic
 ·
Recull de premsa
Terradellas: "Tenim una societat amb sentit d'estat i als partits ens pertoca expressar-nos amb la mateixa determinació"
"¿Com pot ser que perdem ni un segon del nostre temps [...] en una qüestió tan simple i clara com és la redacció de la pregunta? Perquè si aquest procés té valor és perquè la batalla de les idees ja l'hem guanyat".
 ·
Recull de premsa
Llansana: "Que ningú no s'equivoqui: a TVC també poden arribar els liquidadors, que utilitzaran mètodes més sigil·losos i eficaços"
"Posem al crit al cel pel tancament de la televisió valenciana, mentre aquí ens comencen a desmantellar la nostra i ningú no piula".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí