Dimarts, 10 de desembre del 2013 | 19:48
Opinió
La 'Ley de seguridad ciudadana': una democràcia a mida
Oriol Illa
Politòleg
Nils Muiznieks, comissari europeu dels drets humans, considera altament problemàtica la Ley de seguridad ciudadana impulsada pel ministre d'interior del govern espanyol, Jorge Fernández Díaz.
Crònica · Política
Catalunya i les dues Europes
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
El poble català pot contribuir --i ho ha de fer-- a superar la divisió entre l'Europa perifèrica amb una profunda depressió social i l'Europa central que ha patit una recessió passatgera. La independència de Catalunya ni pot ni ha de formar part dels problemes de la Unió europea, sinó de la seva solució. No podem ni hem d'anar a demanar ajuda com a pidolaires a les instàncies comunitàries. Només hem d'exigir el reconeixement del nostre dret democràtic i històric a l'autodeterminació. La nostra és una situació única al continent.
 ·
TribunaTV
El millor regal, #unpaísnormal
 ·
Notícia · Illes Balears
El lamentable paperot del govern balear: negar l'existència dels Països Catalans
La inèdita iniciativa del govern de les Illes Balears, que aquesta setmana ha aprovat que "els Països Catalans no existeixen", el consagra com el primer executiu del món dedicat a centrar esforços en funcions més enllà de les pròpies com és negar part de la història del territori.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Només una bona pregunta podrà mantenir el lideratge del procés sota control polític"
"La pregunta és per fer un gran pas endavant, i ha de ser una solució al desafiament i no un obstacle que l'encalli. Per tant, ha de ser valenta, arriscada".
 ·
Recull de premsa
Carod: "Només podrem parlar d'emancipació nacional si darrere hi ha tota una nació"
"Arribarà un moment que esportistes, actors, cantants, parlamentaris fora de Catalunya, periodistes, [...] s'hauran de mullar. I ens haurem de mullar tots aquells que sortim fora del país per feina".
 ·
Llibres / revistes
El nou Canal 9. Cap a un altre model de televisió
 ·
Crònica · Política catalana
Mas i la pregunta: el primer revolt
El final d'any polític està marcat pel debat de la pregunta i la data de la consulta independentista. Per surrealista que pugui semblar, a aquestes alçades de l'anomenat 'procés' els partits catalans debaten què i com cal preguntar l'any que ve. 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí