Dimecres, 22 de gener del 2014 | 19:07
Opinió
El "plan" del PP fa aïgues abans de començar
Miquel Strubell
Sociolingüista
En un memorable i sempre actual article, ""Divide et Impera": l'estratègia d'Espanya contra el sobiranisme", publicat el gener de 2013, Ramir De Porrata-Doria (del Cercle Català de Negocis) recordava que José María Aznar havia tingut la barra d'amenaçar, feia poc: 'Antes se romperá la unidad de Cataluña que la de España'.
Opinió
L'honorabilitat de Pere Navarro
Marc Costa
Advocat i politòleg
Honorabilitat? Escoltar la paraula honorabilitat de la boca de Pere Navarro fa esgarrifances i fa perdre tot el sentit i significat d'aquesta paraula. D'acord amb el Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans, honorabilitat és aquella qualitat moral que porta a hom a no fer res que el pugui desmerèixer en l'estima dels altres i, especialment, en la pròpia.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Per un PSC extraparlamentari
Ivan Mambrillas
És perquè el Principat deu estar vivint el moment més genuïnament polític des que (amb perdó dels historiadors) el poble es va armar per derrotar el feixisme i, de retop, desafiar el capital, que ens plauria amb desmesura que el PSC es convertís en un partit extraparlamentari.
Opinió
Etnocidi al País Valencià
Marta Alòs
Diputada al Parlament de Catalunya
Qui vulgui conèixer al detall l'estratègia que segueix fil per randa el Partido Popular al País Valencià que no perdi el temps i llegeixi l'obra magnífica de l'advocat, polític i candidat l'any 1980 a la Presidència de la Generalitat, Josep Benet, L'intent franquista de genocidi cultural contra Catalunya.
 ·
Notícia
17:14, l'hora del poble. Com vam fer la Via Catalana
Els periodistes Anna Rosenfeld i Joan Serra, responsables de comunicació de l'ANC, acaben de publicar 17.14. L'hora del poble. Com vam fer la Via Catalana. El llibre, de l'editorial Ara Llibres, compta amb pròlegs de Carme Forcadell, Ferran Civit i Ignasi Termes.
 ·
Recull de premsa
Requejo: "Decadència socialista. Una llàstima per al partit, una llàstima per als ciutadans, una llàstima per al país"
"Escric aquest article des de la tristesa. El PSC va ser un partit de clares arrels antifranquistes. La seva posició en el tema clau de la llengua fins ara ha estat impecable".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "En aquesta capacitat d'escapar-se del control de les elits i en la confusió que generen és on trobem nous espais de llibertat"
"Els nostàlgics dels vells instruments que encara esperen que l'escola nacionalitzi, que la televisió mantingui l'espai de comunicació nacional o que un diari esdevingui garant d'una adscripció nacional determinada, sàpiguen que tenen la batalla perduda".
 ·
Notícia · País Valencià
El projecte de l'Estat, el genocidi lingüístic. Catalunya Ràdio s'apaga al País Valencià
El País Valencià corre el perill de viure en pocs anys la desaparició total de la llengua i cultura pròpies al territori. L'administració ja no garanteix l'ensenyament en valencià al territori, ni a l'administració pública ni als mitjans de comunicació.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí