Dimarts, 12 de abril del 2011 | 19:35
 ·
Crònica · Política catalana
La centralitat de l'independentisme, en perill
Les consultes sobre la independència que van culminar amb èxit aquest diumenge 10 d'abril han confirmat que l'independentisme ocupa la centralitat del debat polític català, que no vol dir electoral, encara.
 ·
Notícia · Societat civil
Del Moviment per la Independència cap a l'Estat propi
Neix la Conferència Nacional per l'Estat Propi, un moviment independentista format per la societat civil que té l'objectiu de constituir-se com a Assemblea Nacional Catalana el proper 30 d'abril.
 ·
Crònica · Economia
Adéu al poder financer català?
"No sóc dels que crec que el Banc d'Espanya té un pla contra Catalunya, però sí que el Banc d'Espanya vol posar fi al sistema de caixes d'estalvi, que ha tingut la màxima força a Catalunya". Qui així s'expressa és un directiu d'Unnim, una entitat que ja té coll avall que la seva supervivència passa per aliar-se amb una altra entitat espanyola, no pas catalana.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Xarxes "Wi-fi" i la inclusió al món TIC
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Wi-fi a la platja: la ciutadania de Barcelona pot gaudir ja d'internet, mentre pren el sol a la sorra, de franc, gràcies a l'Ajuntament. Aquesta és una de les recents iniciatives del govern municipal de la capital catalana. Un servei que s'estén més enllà del cap i casal, a d'altres ciutats i pobles d'arreu del nostre país.
Opinió · Política
Efecte bumerang
Jordi Turull
Diputat de CiU al Parlament de Catalunya
És sorprenent el procés d'amnèsia selectiva que han patit alguns dels partits que fins fa poc governaven Catalunya. La delicada situació de les finances no s'ha produït en 100 dies sinó que és el resultat d'un procés d'anys en els quals s'ha estirat més el braç que la màniga, anys de despesa desaforada i de gestió deficient.
 ·
Notícia · Comunicació
El Grup Barnils afirma que les retallades posen en perill "eines bàsiques de l'Espai Català de Comunicació"
L'entitat critica la desaparició de Comunicàlia, el possible cessament del Baròmetre i la reducció significativa de l'estructura de l'ACN, i insta al govern a garantir "les estructures clau" de l'espai comunicatiu català.
 ·
Notícia · País Valencià
La segona Trobada d'Escoles en Valencià mobilitza més de 90.000 persones
La tasca d'Escola Valenciana en favor de l'ensenyament públic en la llengua pròpia no cessa. Aquest passat cap de setmana, l'entitat ha mobilitzat més de 90.000 assistents i membres de tots els colors polítics en la trobada d'escoles en valencià.
 ·
Notícia · Història
La Comissió 100 Anys d'Estelada commemora la mort dels germans Badia

El proper 28 d'abril farà 75 anys de l'assassinat dels germans Badia. Per aquest motiu, diverses entitats estan preparant un seguit d'activitats en record de la seva mort a mans de la FAI i en reconeixement a aquells grans patriotes.

 ·
Notícia
UGT rectifica i demana disculpes a Carod-Rovira
El responsable de la UGT per l'Institut Català de la Salut (ICS), Juan Cobacho, va afirmar que un consorci sanitari havia fitxat l'exvicepresident per 6.000 euros al mes, uns fets falsos.
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Isidor Marí recorda Solà: "Aquesta llengua no pot sentir-se ni un minut més degradada per Espanya"
Les paraules del professor Solà, desaparegut ara fa quasi sis mesos, ressonen encara avui dia a les consciències de milers de ciutadans que van sentir -i senten- la seva figura com a referent indiscutible.
 ·
Recull de premsa · Comunicació
Mònica Terribas: "A TV3 hi ha d'haver publicitat"
La directora de TV3, Mònica Terribas, defensa que a TV3 i a Catalunya Ràdio hi hagi publicitat. Afirma, en una entrevista a l'Avui, que "afortunadament, a Catalunya tots els partits polítics hi estan d'acord. Jo crec que el temps ens dirà que s'ha comès un error a TVE".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí