Divendres, 14 de març del 2014 | 19:17
Crònica · Informe SIC
Gràcies Margallo i companyia per ajudar al fracàs de l'unionisme
El ministre d'Afers Exteriors, García-Margallo, s'ha encarregat des de la metròpoli de fer la campanya oficial contra el sobiranisme, com si Catalunya ja fós un estat independent. La fa, però, amb tanta incompetència i manca de coneixement de la realitat catalana, i amb una estratègia de radicalisme nacionalista ultraespanyol, que les seves campanyes, estratègies i consignes s'acaben convertint en una excel·lent iniciativa de màrqueting favorable a la independència de Catalunya.
 ·
TribunaTV
#CatalansWantToVote
Opinió
El mal ús del Parlament
Fèlix Martí
President de Linguapax
El Parlament no té competències per resoldre el greu problema de la pobresa a Catalunya. Tampoc en té el govern autonòmic. Convidar les entitats socials al ple monogràfic és instrumentalitzar-les. La pobresa creixent que afecta la societat catalana és la conseqüència de les polítiques neoliberals imposades a Europa i de les equivocades prioritats del govern espanyol.
 ·
Crònica · Política catalana
Gibraltar i la incongruència lògica d'afirmar que Espanya no emprarà la força
Àlex Calvo
Expert en seguretat i defensa a l'Àsia i catedràtic convidat a la Universitat de Nagoya (Japó)
Una característica de la psicologia humana és projectar en l'altre els nostres propis valors, preveient el seu comportament en funció del que faríem nosaltres. La història de la humanitat és plena d'aquests episodis.
 ·
Notícia
L'ANC clama per la internacionalització del procés
L'entitat ha engegat una campanya d'acció exterior anomenada #CatalansWantToVote amb què compta amb 23 Assemblees Exteriors per a arribar a una cinquena part dels països reconeguts a l'ONU.
 ·
La fotografia
La Diputació de Lleida dedicarà una setmana d'activitats a Israel per intensificar contactes
Del 18 al 25 de març la Diputació inclourà diferents activitats d'àmbit econòmic, cultural i social en la anomenada Setmana Lleida-Israel.

 ·
Recull de premsa
Culla: "Avui el mapa polític català es troba en plena metamorfosi pivotant com mai al voltant de la qüestió nacional"
"La situació política de 2003 no té cap semblança amb la de 2014".
 ·
Crònica · Valors emergents
Josep Rull, valor emergent
Miquel Sellarès
Periodista
Amb la retirada d'Oriol Pujol de la primera línia de l'aparell de CDC, i també d'altres quadres del partit al Govern de la Generalitat i al Congrés dels Diputats, i fins i tot d'altres que han retornat a la vida privada, CDC i les seves estructures de partit han quedat tocades.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí