Divendres, 9 de maig del 2014 | 19:14
Opinió
Que la campanya no segresti la política
Lluc Salellas
Periodista i politòleg
Vénen 15 dies que tornarem al vell relat de la política dels grans escenaris. Estem en plena campanya per les eleccions europees. Declaracions diàries dels mateixos. Poques novetats i relats marcats per les quotes dels partits.
 ·
Crònica · Política catalana
I si no esdevenim independents?
Marc Costa
Advocat i politòleg
L'altre dia em van preguntar sobre què passaria amb Catalunya si finalment no esdevé independent i la resposta fou clara: preparem-nos! Perquè l'Estat espanyol ens farà pagar molt car la nostra gosadia, el nostre atreviment i el nostre desafiament.
Opinió
Ràbia infinita
Miquel Strubell
Sociolingüista
Des de fa més de dos anys recullo articles de la nostra premsa en què es parla de les guerres brutes en general, i de la guerra bruta contra Catalunya en general. Jo mateix fa més d'un any que vaig escriure que Això és una guerra.
 ·
Notícia
Més de 300 artistes, també a favor del dret a decidir
Més de 300 professionals del món de l'art s'han adherit a un manifest en defensa del dret a decidir impulsat pels artistes Enric Pladevall, Salvador Juanpere, Jaume Ribas i Pedro Saralegui.
 ·
Recull de premsa
Culla: "Si De Cospedal vol detectar feixistes, li suggereixo fer una ullada a webs de l'ultradreta espanyola"
"Unes webs on hi triomfa des de fa mesos una campanya amb el següent enunciat: Dret a decidir. És Artur Mas un fill de puta? Sí Sí Sí".
 ·
Recull de premsa
Xirgo: "Encuriosits com estem a saber quina serà la llista més votada, se'ns escapa la tragèdia del PSC"
"El que m'encurioseix de veritat, gairebé tant com veure què acabarà passant entre CiU i ERC, és saber de quina dimensió serà la patacada electoral del PSC".
Opinió · Política
25-M: vota els sobiranistes
Miquel Sellarès
Periodista
Vull deixar clar, d'entrada, que el meu vot és pel meu amic i company de lluita durant molts anys, Josep Maria Terricabras. Però d'aquestes eleccions de maig, fonamentalment europees, se'n voldrà treure conclusions posteriors sobre el sobiranisme i el seu avançament o la seva reculada. Per això tots aquells qui volem un esdevenidor de llibertat i sobirania per la nostra nació hem de votar en bloc i al més massivament possible.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí