Divendres, 23 de maig del 2014 | 20:30
Opinió
Votar és confiar
Marta Rovira
Sociòloga
Sembla el més agosarat que es pot demanar avui: confiar. En les institucions europees, en la "classe política", en l'impacte d'unes eleccions sobre el nostre benestar... Confiar el nostre futur en un simple vot.
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
L'endemà del 25-M, full de ruta cap al 9-N
Agradin o no agradin els resultats de la propera convocatòria electoral del 25-M, s'ha de tenir present que l'endemà de les eleccions europees els resultats seran observats i analitzats des de la perspectiva del procés sobiranista. I això ens obliga a tots a ser-ne molt conscients el proper diumenge i actuar en conseqüència.
 ·
Crònica · Política
Els catalans també ens mereixem respecte!
Marc Costa
Advocat i politòleg
És molt sorprenent observar com el govern popular s'ha escandalitzat pels insults i comentaris injuriosos i ofensius que han anat sorgint a les xarxes socials per raó de l'assassinat de la presidenta de la Diputació i del Partit Popular de Lleó, Isabel Carrasco.
 ·
Llibres / revistes
Horitzons de la política i l'ètica
 ·
Notícia
Somescola, Escola Valenciana i l'Assemblea de Docents s'uneixen per primer cop per l'escola en català
Les tres entitats faran el seu primer acte conjunt el proper 28 de maig a l'Arc de Triomf de Barcelona a favor de l'escola pública catalana i dels drets dels infants.
 ·
Llibres / revistes
El debat de cedir o no el padró està tancat
 ·
Notícia
'World meets Catalonia': l'ANC internacionalitza la voluntat catalana
La nova iniciativa de l'Assemblea portarà persones de diferents orígens, edats i condicions a les llars catalanes perquè coneguin la realitat catalana.
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Una bona participació amb clara majoria sobiranista enfortirà la perspectiva del 9-N"
"La jornada de diumenge invoca i convoca el sentit de la realitat de cadascú. El dels que pensem que ens hi juguem molt, i el dels que la consideren intranscendent. El sentit de la realitat ens permet atorgar a cada moment la importància justa".
 ·
Recull de premsa
Passola: "Hem de votar per mostrar democràticament quina és la realitat social del país"
"Amb la llei catalana de consultes no hi ha d'haver cap problema. Estem parlant de democràcia, de votar, i el poble català s'expressarà".
 ·
La fotografia
Vota Catalunya, vota Europa
Les eleccions del 25-M al Parlament europeu han de suposar un primer pas per a la convocatòria programada a Catalunya el proper 9-N. El vot sobiranista aquest 25-M és necessari per a reforçar el full de ruta català cap a l'Estat propi.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí