Dilluns, 8 de setembre del 2014 | 20:44
TribunaTV
Roda de premsa final per la Via Catalana 2014
Opinió
I vostè, com ho impedirà, senyora Sáez de Santamaria?
Ernest Benach
President del Parlament (2003-2010)
Llegeixo amb estupefacció que la vicepresidenta del govern d'Espanya insta el president Mas a dir als catalans que no hi haurà consulta el proper 9 de novembre. I tot això ho barreja amb la recuperació de la crisi econòmica, amb la Catalunya real i la Catalunya legal. Sembla que l'argumentari ja està clar, i que els dos conceptes, la Catalunya real i la Catalunya legal seran ara els principals arguments amb què ens bombardejaran per premsa, ràdio, televisió i Twitter durant les properes setmanes. 
Opinió
Comportament democràtic
Jordi Solé i Ferrando
Diputat i Vice-Secretari General d’Esquerra Republicana
Amb la V de la Diada tornarem a enviar al món un missatge de fermesa cívica i democràtica, però aquesta vegada no agafarem ningú per sorpresa: fa mesos que el cas català té un dossier propi a les principals cancelleries del món.
La fotografia
Aquest 11-S, més que mai, farem via amb la V
Falten tres dies per la Diada de Catalunya i més de 470.000 persones ja s'han inscrit a la V. L'activitat, però, encara necessita de la participació de més persones per a completar el mosaic.
Llibres / revistes
"Guanyarem per neurones, no per testosterona"
Recull de premsa
Soler: "La suma de milers de voluntats que a Madrid coneixen com 'el desvarío de Ártur Mas' és a quatre dies de col·lapsar Barcelona"
"La gent és una armadura tan fràgil que sembla que se la pugui endur una ventada, però, de moment, què vols fer-hi, ho aguanta tot, i aquesta és l'única força real que pot canviar les coses".
L'acudit
Per Puyal
Recull de premsa
Culla: "El Fossar es troba a l'origen mateix de la commemoració de l'Onze de Setembre"
"El Fossar posseïa ja una fortíssima càrrega històrica i simbòlica molt abans que, a partir del 1977, l'anomenada esquerra independentista juvenil el convertís en escenari de les seves modestes convocatòries".
Opinió
Unitat i serenitat davant del procés
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
No cal dir que la situació dels mitjans per crear opinió pública en aquests moments a Catalunya ja es preveia complicat tenint en compte la premsa i la televisió espanyoles en general i el seu intent d'influir en l'opinió pública catalana. Però també per la circumstància d'alguns factors que s'han produït i que eren imprevisibles. No entraré a fons en el cas de l'expresident Jordi Pujol i Soley perquè continuo sense veure clars els factors i les motivacions que hi intervenen --i, encara menys, el calendari que s'ha triat per a fer-ho públic i, sobretot, qui ha determinat aquest calendari.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí