Divendres, 26 de setembre del 2014 | 20:15
Crònica · Política catalana
Polítics, és l'hora de ser valents
Marc Costa
Advocat i politòleg
La classe política catalana es troba actualment en una disjuntiva important. Estem davant una oportunitat històrica única i excepcional per al nostre poble de recuperar la nostra plena sobirania i llibertat, per la qual cosa és imprescindible que estigui a l'alçada que es mereix aquest procés.
Opinió
Avui no tocava...
Miquel Sellarès
Periodista
He de dir que jo avui no era partidari de la compareixença del president Pujol al Parlament, ja que, com vaig dir a l'article Som titelles de l'Estat?, crec que cal i caldrà una gran catarsi del pujolisme, de la societat catalana en un futur.
Opinió
El dret de decidir en el segle XXI: Escòcia, Catalunya i més enllà
Miquel Strubell
Sociolingüista
Quan estem immersos en la nostra pròpia dinàmica sobiranista, és saludable poder intercanviar impressions amb gent d'altres països.
 ·
Crònica · Informe SIC
Moragas, Camacho i un tal Peris, el fracàs de l'Estat a Catalunya
El referèndum d'Escòcia ha creat una gran fissura en els aparells de l'Estat, a Exteriors, i el CNI ha demanat una reflexió del govern sobre l'estratègia amb Catalunya, que ha acompanyat d'enquestes confidencials en les quals el PP perd el 40% dels seus votants a Catalunya i on s'eidencia el desprestigi de Sánchez-Camacho amb resultats catastròfics pels populars.
 ·
Recull de premsa
Casas: "El cas Pujol està amortitzat políticament. Ara ja només es tracta que s'expliqui i de fer net"
"Els que van preveure que Mas marxaria a casa després del 25-N, que no es posaria d'acord amb Junqueras, que l'acord a quatre per la data i la pregunta de la consulta era impossible i que el president no convocaria el 9-N també van diagnosticar, severs, que el cas Pujol tocava de mort el procés".
 ·
Recull de premsa
Casals: "Què hem après observant Escòcia 'in situ'? En primeríssim lloc, el bon joc democràtic"
"Som molts els qui avui ens sentim més decidits que mai a seguir el camí en el qual hem avançat tan i tan bé. Avui som encara més conscients que "Ara és l'hora" de posar el nostre color al mapa d'Europa."
 ·
Crònica · Política catalana
9-N, dia de la dignitat democràtica
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
El Govern espanyol ha tornat a menysprear la voluntat del poble català amb la impugnació de la Llei de Consultades aprovada per 106 dels 105 diputats del Parlament de Catalunya. El "Congreso de los Diputados" va menystenir el voler del nostre poble quan no va voler prendre en consideració la proposició del nostre Parlament per celebrar un referèndum sobre la independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí