Dijous, 9 d'octubre del 2014 | 19:55
 ∑
Crònica · Política catalana
√Čs l√≠cit desobeir lleis i sent√®ncies manifestament injustes?
Reconec que escric aquesta pe√ßa amb rauxa i despr√©s d'escoltar com el fiscal general de l'estat espanyol amena√ßa a tots els funcionaris que facin costat a la llei catalana de consultes amb l'aplicaci√≥ extensiva del codi penal: den√ļncia, detenci√≥, inhabilitaci√≥, pres√≥. En fi, tot el pes de la llei espanyola. El cas √©s que m'he sentit altre cop amena√ßat, ara per un altre representant de l'aparell judicial espanyol. I ja fan cua.
Opinió
Incorporar el socialisme catalanista
Joan Manuel Tresserras
Exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació
Les vacil¬∑lacions dins del bloc sobiranista ‚Äďparticularment a c√†rrec d'UDC i ICV, i alguns membres del govern-, davant les primeres maniobres orquestrals de l'Estat, fa evident la dist√†ncia entre la fermesa de la mobilitzaci√≥ c√≠vica i l'exc√©s de c√†lcul tacticista d'algunes direccions pol√≠tiques.
Documents
Treball de comunicació política dels governs de coalició a Catalunya
Opinió
La Constitució és una presó
Antoni Reig
Periodista
A la Pla√ßa de Sant Jaume el passat 30 de setembre, plena de gom a gom amb milers de persones amb paraig√ľes aguantant el x√†fec que queia, es van cridar unes poques frases o paraules contra la decisi√≥ del Tribunal Constitucional espanyol de suspendre la llei de consultes i el decret pel 9 de novembre.
 ∑
Notícia
La rebel·lió basca. Una història de l'Esquerra Abertzale
De la irrupció d'ETA fins al cessament de la seva activitat armada, passant pel naixement de Sortu, l'Esquerra Abertzale ha tingut el poder d'influència per instal·lar en l'agenda espanyola un conflicte nacional de manera permanent.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Ultra esquerra i ultra catolicisme, contra la Catalunya sobirana
Ultres de l'esquerra extraparlamentària i ultres eclesiàstics coincideixen en oposar-se a que les urnes del 9N i estan contra de la Catalunya sobirana.
 ∑
Recull de premsa
Arrufat: "La consulta amb garanties democràtiques pot acabar sent una demostració de força popular"
"L'Estat fa un placatge extraordinari al 9-N i la consulta amb garanties democràtiques pot acabar sent una demostració de força popular. Seria en aquest escenari on la unitat podria trencar-se".
 ∑
Llibres / revistes
La rebel·lió basca. Una història de l'Esquerra Abertzale
 ∑
Crònica · Seguretat
Els clarobscurs del Conseller Espadaler
El Conseller de l'Interior, Ramon Espadaler, desperta diferents opinions entre els sectors pol√≠tics i policials. Hi ha molts especialistes que es pregunten si Espadaler √©s conscient del que est√† fent.¬†√Čs conscient Espadaler del que li fan fer? Ramon Espadaler, com qualsevol altre alt c√†rrec de l'Interior, t√© calarobscurs.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠