Dijous, 6 de novembre del 2014 | 22:13
 ·
TribunaTV
El #9N Paco sale del armario
Opinió
9N. Catalans: ferms, no tinguem por
Miquel Sellarès
Periodista
Des de l'Estat s'intenta atemorir el país i les nostres institucions nacionals. I és tal la torpesa del govern de l'Estat i dels seus aparells partidistes que ens donen als catalans una nova oportunitat històrica perquè les institucions catalanes es posin dempeus i diguin prou.
Opinió · Política
'Let Catalans Vote', llibertat d'expressió
Mireia Canals i Botines
Diputada al Parlament de Catalunya
Aconseguir que el catalans puguin votar el dia 9 de novembre de manera pacífica i majoritària és clau a nivell internacional. És el nostre argument de base, i global, total.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Mitjans públics espanyols: ni un sol tertulià a favor del 9N ni de la independència
Un nou estudi de Media.cat, de l'Observatori Crític de la Comunicació impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils i la Fundació ESCACC, ha revelat aquesta setmana que els mitjans de comunicació públics espanyols no han aportat a les seves tertúlies ni un sol col·laborador que defensi el 9N ni la independència de Catalunya.
 ·
Crònica · Afers religiosos
El bisbe Novell torna a defensar l'autodeterminació
Grups cristians estan mobilitzats pel 9N, des del bisbe de Solsona, Xavier Novell, fins al col·lectiu Cristians per la independència. El bisbe Novell ha dedicat la glossa dominical del 9 de novembre a explicar una altra vegada la postura de l'Església davant l'autodeterminació.
 ·
La fotografia
Comencem un país nou
'Ara és l'hora' ha programat l'acte final de campanya pel proper 7 de novembre a Barcelona, a l'avinguda Maria Cristina, a les vuit en punt del vespre.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Darrere el nostre President
Des del col·lectiu Joan Crexell no hem donat mai suport incondicional a cap dirigent polític, però actualment ens trobem en una cruïlla històrica en la qual, ens agradi o no, el President Mas es troba al front i sent el responsable d'aquest procés de transició nacional.
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Aquesta vegada votar incorporarà un gest de revolta. I la proclamació de la pròpia dignitat"
"Nosaltres, la gent, som els subjectes de la sobirania i la font primordial de la legitimitat democràtica; i tenim el dret a pronunciar-nos sobre les qüestions decisives que ens van ser escatimades durant la Transició".
Opinió
Bon vent i barca nova
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
Acabada de sortir del forn la nova suspensió dels actes del 9N dictada pel Tribunal de la Constitució espanyola, per la velocitat jo diria que del microones, se sent una remor de fons que ha esperat, per a manifestar-se, a l'arribada de la darrera estació del Via Crucis. 
Opinió
Una pacífica objecció de consciència
Fèlix Martí
President de Linguapax Internacional
L'estat espanyol ha posat en funcionament tots els seus instruments jurídics per impedir no solament el dret a decidir dels ciutadans de Catalunya sinó fins i tot el seu dret d'expressió. Des de fa segles els dirigents espanyols han administrat la nació catalana com si en fossin propietaris i legítims beneficiaris.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí