Divendres, 5 de desembre del 2014 | 21:02
 ·
Crònica · Política catalana
El PSC oficial, ¿a mans de l'unionisme?
Certs politòlegs i periodistes eren de l'opinió que no era recomanable que els sectors sobiranistes del PSC --i l'espai que representen--abandonéssin les històriques sigles del partit, el qual tant ha ajudat a construir l'actual Catalunya autònoma i democràtica.
Opinió · Societat civil
Una llista unitària? Diverses llistes sota un mateix paraigua?
Àngels Folch
Mestra i membre de la Sectorial de Docents de l’ANC
Els independentistes, en general, diria que estem d'acord que, sense independència, no és possible lluitar de debò contra la corrupció, ni contra les injustícies, ni contra la pobresa, ni contra l'atur, ni contra la manca de democràcia, ni tenir una millor justícia, ni un millor repartiment de la riquesa, ni un millor sistema sanitari, ni una millor educació, ni més treball.
 ·
Crònica · Societat civil
A qui es va dirigir Oriol Junqueras?
El Palau de Congressos de Catalunya, ple de gom a gom, va esperar ahir la resposta d'Oriol Junqueras al discurs presidencial i èpic d'Artur Mas. Tots els militants d'ERC, la societat civil, els representants polítics i la premsa ho esperaven. Però Junqueras, amb el seu estil propi i didàctic, va optar ahir per fer quelcom diferent: una reflexió sobre la Catalunya real que de vegades la classe política i una part de la societat no contemplem.
 ·
La fotografia
Acord assegurat, llista única descartada
El líder d'Esquerra (ERC), Oriol Junqueras, ha assegurat a una entrevista amb Mònica Terribas que l'acord amb el president de la Generalitat, Artur Mas, serà possible, igual com també ho serà amb d'altres agents polítics i socials.
 ·
Notícia
'L'ANC i el futur': conferència de Miquel Sellarès, fundador de l'Assemblea
El cicle de conferències Ara és l'hora de l'Assemblea (ANC) comptarà el proper 9 de desembre amb la participació de Miquel Sellarès, periodista i impulsor de l'entitat, qui parlarà sobre l'ANC i el seu futur.
 ·
Recull de premsa
Casas: "Ens hauríem de preguntar el cost de tot plegat si Mas se'n va a casa"
"Junqueras hauria de dir si no pactar la llista implica que ell vol liderar el procés i anirà a totes per arribar a la presidència [...]. De Mas n'hauríem de saber què farà si entre que guanya el sí a les plebiscitàries i passen els 18 mesos arriba una oferta de l'Estat".
Opinió
Calma, reflexió i consens
Miquel Sellarès
Periodista
Catalunya es troba en el seu moment més àlgid i històric dels seus darrers 300 anys i és lògic que hi hagi sentiments, il·lusions i fins i tot nerviosisme. Però cal que, entre els sobiranistes, i entre tots els qui volen la independència nacional de Catalunya, hi hagi cohesió, que no vol dir subordinació.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí