Dijous, 18 de desembre del 2014 | 19:41
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
La necessària regeneració de CiU
El passat 25 de novembre el president Mas va fer un discurs davant de prop de 3.000 persones. Mas va ser contundent, va donar un missatge clar. Però potser el president no es va adonar que, a més de les 3.000 persones que l'escoltaven --i altres milers que el veien pels mitjans, així com els seus propis electors--, hi ha més país i més sensibilitats tant o més nacionals que les que ell mateix representa.
Opinió · Política
Fidels a l'esperit de la Mancomunitat
Josep Poblet i Tous
President de la Diputació de Tarragona
Fa tres anys, vaig tenir l'honor de reinaugurar l'antiga Biblioteca Popular de Valls (1918), la primera de les vuit que la Mancomunitat de Catalunya va construir arreu del país.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Cuba. El Papa envoltat d'estelades
Els catalans catòlics sobiranistes segueixen atentament i amb interès l'evolució que poden tenir les noves relacions entre Estats Units i Cuba, i la intervenció determinant del papa Francesc en aquest assumpte.
 ·
Notícia · Llengua
La CAL recupera l'autoestima de la llengua amb 'El català és sexi'
La Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL) ha iniciat aquesta setmana una nova campanya per respondre a David Guapo, un monologuista i actor que afirma en una de les seves actuacions que el català és la llengua "menys sexi del món i no serveix per lligar".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Ens convé passar de la temptació de la simplicitat al reconeixement de la complexitat"
"En plena ressaca del 9-N, inventariades les posicions, la política catalana sembla provisionalment atrapada en el moment i l'espai de la tàctica. Per això cal elevar el punt de mira i abastar més camp de visió".
 ·
Recull de premsa
Rahola: "O CDC i ERC recullen el guant civil, es posen d'acord i culminen el procés, o tot se'n va al desastre"
"Catalunya podria entrar en una situació de parada emocional que deixaria centenars de milers de persones sumides en una severa decepció, i el resultat seria demolidor".
 ·
Crònica · Informe SIC
Societat Civil Catalana, Empresaris de Catalunya i Associació Ana Girón, quatre i el cabo
L'Estat, les clavegueres i els seus tentacles són més prolífics que mai, tot i la impotència i els seus fracassos reiterats en anar més enllà d'uns centenars d'adeptes que no són més dels que eren fa uns pocs anys a totes les associacions que hi ha contra la llengua catalana, les seves institucions i el seu dret a decidir.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí