Dilluns, 19 de gener del 2015 | 19:18
Opinió
El president entra a ERC
Isidre Palmada
Professor
Ha començat una campanya electoral de vuit mesos? El període fins al 27S és molt llaminer i a mesura que passin els dies l'estratègia electoral es menjarà la governabilitat. El President ho sap i haurà d'administrar el calendari amb intel·ligència.
Opinió · Societat civil
Som un actor polític
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
Durant les darreres setmanes, els independentistes hem estat convivint amb una estranya barreja de sensacions. Els dies han anat transcorrent enmig de la perplexitat, la decepció, la impotència, la indignació... Finalment, el dimecres 14 de gener, l'acord va arribar i, el mateix dimecres al vespre, vam poder escoltar com els dos actors principals d'aquest trist serial que ha durat setmanes ens n'explicaven l'abast.
 ·
Notícia
Ciutat Morta, cal reflexionar
La projecció de Ciutat Morta, al Canal 33, vist fins al moment per més de 700.000 persones, ha tornat a l'actualitat un afer fosc produït a la nostra capital, i que implica la Policia de Catalunya i la justícia.
 ·
Notícia
1'4 milions de denúncies per l'actitud antidemocràtica del Govern espanyol pel 9N
La recollida de signatures es va fer a les portes dels col·legis electorals i va ser impulsada per entitats de la societat civil i els partits sobiranistes.
 ·
Notícia
El TSJC obliga la Generalitat a pagar 3.000 euros a una nena per no ser escolaritzada en castellà
Continua l'atac a la immersió lingüística: l'estat ha decidit usar de nou el TSJC per destruir un dels pilars més ferms de Catalunya, l'escola en català. L'alt tribunal ha sentenciat aquesta setmana que la Conselleria d'Ensenyament haurà de pagar 3.000 euros a una nena per no ser escolaritzada en castellà.
 ·
Recull de premsa
Requejo: "El lideratge polític i la gestió dels temps seran claus dels propers dos anys"
"Cal estar amatent de no cometre més errors. És més important no cometre cap greu error que encertar-la sempre. I tampoc cal explicar-ho tot en tot moment".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Han fet Mas i Junqueras un pas endavant?
Després de setmanes d'enfrontaments, prepotències i actituds hostils, el pas de responsabilitat donat per Mas i Junqueras és, evidentment, una fase que desbloqueja la situació. Més que un pacte nacional, l'acord suposa la continuitat del pacte entre CiU i ERC, amb l'afegitó de la suposada tasca de construir allò que no s'ha fet, les estructuers d'Estat, i una data concreta per convertir unes eleccions nacionals catalanes en plebiscitàries.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí