Dilluns, 26 de gener del 2015 | 18:45
Opinió
Endavant i coherència
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
12 de desembre 2013, 9 de novembre 2014, 27 de setembre del 2015. Vet aquí un procés que podria desanimar els ciutadans de Catalunya i que hem de procurar recuperar --si és que s'ha perdut-- l'ànim per exercir democràticament el dret de decidir el futur del nostre país.
Crònica · Política catalana
Quin paper juga Duran i Lleida?
Andreu Pujol
Historiador
Ja fa mesos que llegeixo independentistes optimistes donant Duran i Lleida per políticament mort. El darrer cop que van cantar victòria va ser quan es va saber que s'havia donat d'alta al Col·legi d'Advocats de Barcelona. "Prepara el terreny per abandonar la política", deien. Després s'ha vist que era una maniobra propagandística mestra, afegint-se a la defensa de Joana Ortega en la querella per desobediència arran del 9N.
 ·
Recull de premsa
Rovira: "Duran i Lleida s'ha afanyat a tirar aigua al vi. Ja en tenim prou d'aquest color!"
"En el que no hem de perdre més energies ni temps és a discutir allò que ja ha estat acordat. [...] Les eleccions seran plebiscitàries perquè la gent ho decidirà votant o no independència".
 ·
Llibres / revistes
La gènesi de Podem
 ·
Recull de premsa
Soler: "Que ICV no es justifiqui dient que la independència és de dretes, perquè el simple enunciat fa riure"
"Què carai vol dir, un "full de ruta de dretes"? ¿Ara resulta que tindrem una independència de dretes? Un estat de dretes? Els estats no són ni d'esquerres ni de dretes; ho és la seva gent i els partits que vota".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Lara torna a pactar amb Soraya Sáez de Santamaría
José Manuel Lara, totpoderós editor de Planeta, sap que per sobreviure ha de pactar amb el govern de l'Estat. I ho ha fet amb el PSOE i amb el PP, i s'ha preparat per fer-ho, si cal, amb Podemos. És evident que, per la seva ideologia política, quan Lara ha estat més còmode ha estat amb governs del PP, ja que hi coincideix en plantejaments econòmic i social, i amb el seu nacionalisme espanyol.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí