Indica publicitat
Dissabte, 4 de juliol del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 14 de juliol del 2015 | 11:36
Recull de premsa · Política catalana

Creus:"Les persones que el coneixen ja ens advertien que l'única ideologia que el guiava era el poder. Ras i curt".

L'editor de Sàpiens i historiador, Jordi Creus, en un article d'opinió al Punt Avui posa en dubte el suposat perfil catalanista de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros: "Ros catalanista? Sí, home. I Indíbil i Mandoni van ser els inventors de la sardana, no et fot!.

Barcelona · Així, per Creus a Ros  sovint el mou només l'interès i l'interès per mantenir-se en el  poder: "Sabíem que Àngel Ros no és Joan Ignasi Elena. Ni Toni Comín. Ni tampoc Magda Casamitjana. Que tots els moviments tàctics que va dur a terme al voltant del sector catalanista del PSC van acabar-se quan Miquel Iceta li va oferir la presidència del partit. I sabíem que es vendria l'ànima al diable per tal de conservar les seves parcel·les de poder. Encara que aquest diable vestís de color taronja, respongués al nom de Ciutadans i l'obligués a signar un pacte vergonyós contra la nostra llengua i el nostre futur a la ciutat de Lleida."

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat