Indica publicitat
Dissabte, 28 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 9 de de desembre del 2010 | 17:00
Recull de premsa · Política

Sergi Sol: "Deia Mas que arribava sense ànim de revenja. Doncs no sembla que el seu entorn mediàtic vagi en aquesta línia"

Barcelona · El periodista Sergi Sol ha recordat que Artur Mas va assegurar, en guanyar les darreres eleccions, que "arribava sense ànim de revenja" i ha denunciat que

"no sembla que el seu entorn mediàtic vagi en aquesta línia" a un article publicat al El Punt.

En aquest sentit, l'autor de l'article Tocats però no enfonsats ha indicat que els qui pretenen redimir Esquerra a bastonades són els "mateixos que ara volen fer sang com llops assedegats", els quals, alhora, "en bona mesura són els mateixos que s'han passat set anys fent de la crítica salvatge a Esquerra la seva principal raó de ser": "Seria plausible que ara que els seus ja tornen a manar es relaxessin".

Tot i això, Sergi Sol, qui ha admès que "hi ha molta gent que anhela veure Esquerra de genolls i enfonsada" i que hi ha "molt covard que es dedica a la literatura de baixa estopa i més d'un professional de l'acarnissament", ha assegurat que a ERC li cal "deixar-se de llepar les ferides com més aviat millor": "Com més aviat es refermi en les senyes d'identitat, millor. Com més aviat es miri el futur amb esperança, millor. Com més aviat s'espolsi els complexos, millor".

Finalment, Sol ha indicat que ERC "se'n sortirà, segur" de la derrota electoral del passat 28-N "si manté la cohesió, es reivindica per sobre de l'adversitat i no es deixa arrossegar pels que pretenen redimir-la a bastonades".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat