Indica publicitat
Dimarts, 26 de maig del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 17 de febrer del 2011 | 16:48
Recull de premsa · Política

Toni Soler: "entre en Prat [...] i la gent d'Unió monopolitzant les relacions amb Madrid, potser ens haurem de preguntar qui està seduint a qui"

Barcelona · En un article al diari Ara, el periodista Toni Soler analitza el nomenament de Juan Prat, ambaixador d'Aznar a l'OTAN durant la guerra de l'Iraq, com a futur delegat del govern a Brussel·les. A 'El seductor seduït'. Soler recorda que "Prat és una persona respectada a Brussel·les i un diplomàtic amb experiència, un gènere que a casa nostra no abunda" que compta, a més, amb "l'aval de Duran i Lleida". Soler treu dramatisme al fet que Prat no sigui nacionalista: "la seva antecessora, Ana Terrón, tampoc no ho era gaire. A més, vés a saber, potser acaba tornant-se de la ceba, ara que ha canviat de client".

Conclou el periodista que  "Artur Mas vol un govern dels millors i el sobiranisme ben entès necessita entendre's, tot practicant una política de seducció. Però no oblidin els seductors -afirma- que el 2012 es poden trobar el PP a la Moncloa i una Sánchez-Camacho decisiva al Parlament. I entre en Prat, la Bozal, la Bouis, en Martí i la gent d'Unió monopolitzant les relacions amb Madrid, potser ens haurem de preguntar qui està seduint a qui".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat