Indica publicitat
Dissabte, 28 de de maig del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 9 de de novembre del 2011 | 15:26
Recull de premsa · Política

Albert Sánchez Piñol: "L'independentisme s'està estenent com l'ecologisme o el feminisme"

Com és possible que a Catalunya cada cop hi hagi més voluntats independentistes i alhora menys diputats independentistes?.

Això és el que es pregunta l'escriptor Albert Sánchez Piñol, en un article al diari Ara, en el qual explica que el candidat d'ERC, Alfred Bosch, avança una resposta en el llibre 'I ara què': "perquè l'independentisme s'està estenent com l'ecologisme o el feminisme, per dir dos exemples, i això no implica que la gent voti partits feministes o ecologistes", però subratlla que si arribem a una cruïlla "és possible que aquesta massa crítica s'expressi".

Sánchez Piñol diu que "no sé si Bosch té la talla d'un Macià, i no crec que Duran s'assembli gens a un Companys, però ara que toca enviar-los a Madrid, pensem-nos-ho bé". Assegura que "hi ha un candidat que està en contra de l'emigració quan ell és un emigrant (de l'Aragó), està en contra de l'integrisme religiós quan el seu partit està totalment infiltrat per l'Opus Dei, i que es diu nacionalista però ha jurat combatre el dret d'autodeterminació". Piñol conclou l'article afirmant que "si vostè ha votat tota la vida Convergència, sisplau, que no el confonguin els paperots de la propaganda electoral: el seu candidat es diu Alfred Bosch i Pascual".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat