Indica publicitat
Dimecres, 1 d'abril del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 26 de abril del 2013 | 16:14
Recull de premsa · Política

Casas: "Eternitzar un diàleg buit i desigual és una errada i desincentiva"

"Arribats a aquest punt, i per seguir generant certeses, no seria inadequat que Mas proclamés que si acabat el 2013 Madrid no s'asseu a negociar la consulta posarà en marxa el pla B".

El periodista Ferran Casas ha dit a un article que els acords entorn del dret a decidir "es compleixen", però que tot i això, al món sobiranista "hi ha inquietud".

"El soroll al Govern i a CiU, els cops de porta de Madrid i la pressió de l' establishment per forçar la reculada angoixen" ha apuntat a un article publicat a l'Ara.

Casas ha continuat explicant que "és lògic que el president digui que ara no toca parlar de plans B, que la seva prioritat és fer la consulta "sí o sí" i que esgotarà el diàleg amb Madrid" però que Rajoy i Rubalcaba "ja s'han pronunciat i estan tancats en banda".

"La seva oferta no passa de retocs al finançament o reformes federals de la Constitució" ha dit el periodista, per això ha conclòs que "arribats a aquest punt, i per seguir generant certeses, no seria inadequat que Mas proclamés que si acabat el 2013 Madrid no s'asseu a negociar la consulta posarà en marxa el pla B". "Eternitzar un diàleg buit i desigual és una errada i desincentiva" ha dit finalment.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat