Indica publicitat
Dimarts, 25 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 1 de de febrer del 2016 | 12:40
Recull de premsa · Política

Culla: "Traïdors"

En un article al País l'historiador J. B Culla denuncia la manera en que s'ha donat publicitat als atacs que algunes personalitats han rebut per no estar a favor del procés independentista mentre que els atacs rebuts per alguns per si estar-hi s'han menystingut.  I demana Culla al respecte "Realment, seria una mesura d'higiene pública i

de sanejament del debat democràtic bandejar del periodisme —en qualsevol de les seves formes— les venjances personals, les referències buscadament ultratjants, els insults tavernaris".

Així Culla  ens relata diversos casos d'una i altra índole i conclou "Perquè la diputada socialista Marta Moreta —a qui anava destinada la lamentable moció de Sant Hipòlit de Voltregà— va dir que allò era "feixisme"; tenia raó, i l'autor del disbarat ha demanat disculpes. Però, si allò era feixisme, l'odi de tots aquests inquisidors de pa sucat amb oli contra Romeva, Comín, Badia i altres, què és? Saludable pluralisme d'idees?"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat