Indica publicitat
Dimarts, 18 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de desembre del 2015 | 13:17
Recull de premsa · Política

Espada: "La palanca"

En un article al Punt Avui el periodista Ferran Espada  afirma que "el magnífic punt de suport aconseguit per l'independentisme català és la victòria del 27-S, i la palanca serà el 20-D".

Així, ens remarca  Espada "La immensa importància que tenen, i haurien de tenir, per a qualsevol independentista les eleccions de diumenge rau en el fet que ens podem trobar una palanca excepcional i sense la força necessària per moure el destí del país. Per això és fonamental la victòria de l'independentisme el 20-D".

Per a Espada una "victòria d'Esquerra reafirmaria decisivament el camí cap a la república catalana i podria suposar l'espenta definitiva per desencallar les negociacions entre Junts pel Sí i la CUP que donaria un impuls clau al procés davant una previsible inestabilitat política postelectoral a Madrid" ja que "Que el partit independentista guanyés a Catalunya neutralitzaria, a més, que l'unionisme de Ciutadans aconseguís la victòria i tergiversés les aspiracions nacionals dels catalans" perquè creu el periodista que "el partit guanyador a Catalunya el 20-D marcarà el relat, i és la pugna pel primer lloc entre ERC i C's el que serà fonamental a l'hora d'impulsar o frenar el procés per l'estat propi".

I conclou "L'anhel per la república catalana s'ho juga tot el 20-D, l'independentisme ho hauria de tenir molt clar".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat