Indica publicitat
Dimarts, 25 de de gener del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de de gener del 2016 | 10:52
Recull de premsa · Política

Llansana: "Plantar el rei"

En un article al Punt Avui Marina Llansana afirma que "Fins fa pocs anys la corona espanyola era intocable" però que en l'actualitat i en part gràcies a la feina feta per Tardà i Anassagasti al Congrés "el declivi de la corona és tan notori que ni els signants del pacte de la Transició ja no la defensen".

Per a Llansana el problema no són ja els pressumptes casos de corrupció que envolten la família reial  sinó que Felip VI  "ha renunciat a fer el paper de mediador que s'atribueix al seu càrrec i ha optat per prendre partit, evidentment, en contra de Catalunya". I afegeix  "En política, les formes són el fons. I en una setmana Felip VI ha comès errors de formes que tenen molta transcendència: negar-se a rebre la presidenta del Parlament, negar l'agraïment als serveis prestats pel president Mas –no s'hi val posar La Moncloa com a excusa– i no voler saber res del nou president electe de Catalunya".

Així, "Felip VI des d'ara ja no pot ser ben rebut a Catalunya, tots els seus esforços per aprendre català i mostrar-se poper els ha llençat per la borda en una setmana" afirma Llansana.


I acaba "Ja som prou mesells de continuar pagant-los la festa –no ens queda altre remei– però no participem, sisplau, en cap més acte de vassallatge voluntari".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat