Indica publicitat
Dilluns, 18 d'octubre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 7 de febrer del 2008 | 17:24
Recull de premsa · Seguretat

Francesc Marc Àlvaro: "Mentre esperem el dia del cossos rebentats"


Francesc Marc Àlvaro a les pàgines del setmanari el Temps reflexiona sobre la facilitat en la que a Catalunya s’ignoren els perills reals de l’islamisme radical : “M’agrada viure a Catalunya, un país on el conseller de la policia, davant la detenció de presumptes terroristes islamistes, està més ocupat a sermonejar la gent sobre els perills del racisme i la xenofòbia que no pas a comunicar informació clara i veraç sobre el cas”. Àlvaro posa de manifest que no ha vist  mai en canvi  que “els ministres de l’Interior d’Espanya o de França es dediquin a renyar la població (amb posat de mare superiora) per tal que no mirin malament els bascos” Per ell al nostre país sempre hi ha “alguna ànima comprensiva que diu que exageres i que recordis l’escamot Dixan” però “aquestes ànimes tan sostenibles no afegeixen mai que, en el judici de l’11-M, van ser condemnats dos dels arrestats d’aquell escamot Dixan”.I afirma: “El tòpic diu que els catalans estimem, per damunt de tot, la llibertat. És fals. Si estiméssim la llibertat de debò, no tindríem dubtes sobre la naturalesa destructiva d’un fenomen que planteja una guerra oberta contra Occident, del qual formem part.”

Finalment Àlvaro posa en dubte la recorrent justificació del màrtir musulmà que se sent humiliat per occident i ens recorda que el “el concepte d’humiliació històrica” el podríem extrapolar i llavors,” Què haurien de dir, doncs, els negres? I els indis d’Amèrica? I els gitanos? I les dones? I els homosexuals? Podríem continuar. Però Catalunya s’empassa aquesta userda ideològica amb una facilitat meravellosa. Diàriament"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat