Indica publicitat
Divendres, 29 de maig del 2020
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 9 de abril del 2010 | 16:46
Recull de premsa · Societat civil

Iu Forn: "No sorprèn la inapel·lable argumentació de Justo Molinero sobre la consulta a Cornellà"

Barcelona · El periodista Iu Forn ha alabat a l'article Justo Molinero Decideix' la figura del president del Grup Teletaxi i el seu recent suport a la celebració de la consulta sobre la independència el proper 20 de juny a Cornellà. El periodista contraposa Molinero amb el que anomena la "professió oficial", posant com a exemple "la recepció anual del president als periodistes a Palau". Forn afirma que "mentre tota la professió oficial' s'abraça [...] l'ignora i se'l mira amb cara de tu no ets dels nostres', ell ignora la professió oficial'".

El periodista explica, per entendre el tarannà de Molinero, una anècdota sobre un anunciant que no pagava les falques que feia a la seva emissora i, en comptes de deixar de posar-les, el presentador va "posar el triple de falques", al entendre que amb més anuncis, més vendria i més aviat els podria pagar el que els devia.

"Per això no sorprèn -explica Iu- la seva argumentació" sobre el seu suport a les consultes: "Vull que els meus fills puguin decidir el seu futur. Jo sóc una conseqüència del fet que els meus pares no van poder decidir. Van haver de venir a Catalunya fugint de la gana. No demanaré ni el sí, ni el no. Només reivindico que la gent pugui tenir el dret de decidir. No hi ha res més important que això". "I mentrestant -conclou el periodista-, la "professió oficial", menjant croquetes".  

 

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat