Indica publicitat
Dimecres, 1 de de desembre del 2021
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 12 de de juliol del 2011 | 17:25
Recull de premsa · Societat civil

M. Cuyàs: "A Òmnium la feina no l'espanta, després de mig segle d'anar un pas endavant"

En una crònica de la celebració dels 50 anys d'Òmnium Cultural, Manuel Cuyàs ha explicat que Muriel Casals "va aprofitar l'efemèride i l'acte festiu per deixar clar que l'entitat [...] serà més bel·ligerant que mai en la defensa d'aquesta trinitat: llengua, cultura, país".

Manuel Cuyàs

Manuel Cuyàs ha explcat que la data assenyalada de l'entitat cultural amb més pes del país ha servit per deixar clares certes premisses de país: "Atacs a la cultura, a la immersió lingüística, a la llengua, al país? Òmnium adoptarà les mesures que calgui i instarà accions judicials. Que l'actual política fiscal ofega aquest país? Accions coherents viables per dur a terme accions d'objecció fiscal".

A una crònica publicada al diari AVUI, Cuyàs ha explicat que Òmnium treballa per la independència, per un referèndum "seriós" d'independència "que es pugui guanyar, on el "sí" sigui majoritari": "Molta feina? A Òmnium la feina no l'espanta, després de mig segle d'anar, com la presidenta va recordar, un pas endavant". L'autor de l'article ha explicat que l'acte de celebració també va servir per commemorar "els premis d'Honor, la Nit de Santa Llúcia, el Premi Sant Jordi, el Freedom for Catalonia" i  totes les activitats que Òmnium ha dut a terme.

"El present és el present i el futur és el futur i present i futur van acabar tenint tot el protagonisme, com no pot ser d'una altra manera en una entitat que és viva: el record del primer aniversari de la manifestació del milió i la seva projecció cap al futur, va superar el cinquantè de l'entitat organitzadora" ha sentenciat. Finalment, Cuyàs ha detallat que entre el públic, s'hi podien veure membres del govern "polítics no de tots els colors perquè faltaven els que se n'exclouen", representants sindicals, d'ajuntaments, d'entitats... "i en Pep Guardiola prop de la Muriel". "Si hi ha en Pep tenim molt de guanyat" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat