Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 8 de d'octubre del 2008 | 13:22
Cartes al director · Política

Sáez i Terribas comencen a complir les expectatives?

Em començo a qüestionar qui hi ha darrere tribuna.cat. A la notícia, el títol de la qual empro per a resumir aquest missatge, hi apareix una informació esmentada amb excessiva rapidesa i sense cap reflexió, i una altra no esmentada. Pel que fa a la primera, em refereixo al cop de porta que Antoni Bassas va fer a Catalunya Ràdio, i de retruc a TV3, és a dir a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Aquest fet cal tenir-lo molt en compte per a avaluar si "Sáez i Terribas comencen a complir amb les expectatives", jo hi afegiria les dels catalans. Doncs bé, les declaracions que en Bassas féu quan va dimitir no apunten gaire a la idea que es defensa a la notícia. s més, al contrari del que la mateixa diu, TV3 s'està venent a una audiència mediocre, que prioritza un partit de futbol abans que un bon reportatge o una pel·lícula amb rerefons constructiu, (i si es vol que els catalans aprenguem l'anglès) subtitulada en versió original, sisplau.

Pel que fa a la informació no esmentada, em refereixo a l'opinió que Terribas té del fet català. Malauradament, els telespectadors prenen com a "bones" les pràctiques comunicatives que apareixen a la televisió. Per tant, si l'entrevistador parla en castellà davant d'un castellanoparlant, estem transmeten la idea borbònica i franquista que el català s'ha de parlar en privat. I qui més significatiu per a transmetre el missatge de respecte cultural que els polítics que vénen de Madrid?

Ànims!

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat