Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 20 de de març del 2014 | 18:22
Crònica

'El País' i el galifardeu Girauta: la força de les clavegueres

L'operació en contra del president Mas, culpant-lo de tots els mals de sobiranisme, ha fracassat rotundament, i l'Estat major de l'unionisme i les seves clavegueres, conjuntament amb la quinta columna ben dotada, han reflexionat. I han posat en marxa una nova estratègia que, tot i ser vella i fracassada en els seus inicis, ja ha començat.

Primer, el súper Girauta, el tertulià entre els tertulians i que l'unionisme l'ha fet un home famós. Girauta ja ha començat a esgrimir el seu martiri fent bona campanya electoral per les europees de maig.

Aquest tertulià ha explicat la persecució que ell mateix pateix a Catalunya, i l'inefable Cuní a 8TV l'ha portat en horari prime time al seu programa perquè expliqui la persecució que pateix i perquè ens il·lustri sobre la violència que vivim a Catalunya. En un reguitzell de màxim deliri, Girauta ha parlat del "colpisme" de l'ANC. Lamentable.

Girauta és el cap de colla de mitja dotzena de galifardeus tertulians, els quals a diverses televisions i ràdios expliquen amb tota llibertat que "en aquesta Catalunya el sobiranisme oprimeix tothom" i on hi repeteixen les consignes dels aparells de l'Estat tot aprofitant la debilitat i els complexos d'alguns mitjans i professionals.
...o és que 'El País' mira de sobreviure d'alguna manera a la crisi econòmica?"
Aquests tertulians, que no existien en el passat, fan bullir l'olla de l'unionisme sense parar. Intenten trencar la cohesió del poble de Catalunya parlant, dia rere dia, d'una violència imaginària i present sols en els seus cervells malalts i mercenaris. I que duri el negoci... les clavegueres són agraïdes. 

Però la novetat de l'estratègia de l'Estat contra el sobiranisme és la incorporació d' El País, la gran referència de l'esquerra nacional espanyola, ara arrenglerada a allò que durant tants anys ha estat la brunete mediàtica. És trist veure El País i l'ABC seguint la mateixa línia, defensant la indibisivilitat de la seva pàtria, una, grande y libre i donant credibilitat a aquells qui sempre proclamen que, allò més semblant a un espanyol de dretes és un espanyol d'esquerres. Quina vergonya per a la tradició d'El País... o és que aquest diari mira de sobreviure d'alguna manera a la crisi econòmica? 

L'ofensiva contra l'ANC d'El País és també un cop baix a les aspiracions i la credibilitat dels catalans federalistes... caldria que s'ho facin mirar. L'ANC dia a dia es reforça gràcies a Soraya Sáez de Santamaría, Margallo... i també gràcies a El País i el galifardeu Girauta. Gràcies a tots ells. Perquè en la societat civil catalana aquests esdeveniments provoquen una única reacció: no hi ha res a fer, fotem el camp d'una vegada!

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat