Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 24 de d'octubre del 2013 | 16:53
Crònica · Afers religiosos

Ètica i dignitat política a Catalunya

Sectors cristians insisteixen en la necessitat de l'ètica i la dignitat en la política, també en el procés sobiranista de Catalunya. El Grup Sant Jordi de Promoció i Defensa dels Drets Humans i els Equips de Pastoral Política i Comunicació celebraran una nova jornada, la novena, titulada en aquesta ocasió Alçada, moral i dignitat política.

El Grup Sant Jordi va ser impulsat pel bisbe Joan Carrera.

La jornada, el proper 9 de novembre, comptarà amb les intervencions inicials de Joan Piris (bisbe de Lleida) i Enric Vendrell (director general d'Aders Religiosos de la Generalitat). Josep Maria Puigjaner (teòleg i periodista) evocarà el 50è aniversari de les declaracions de l'abat Aureli M. Escarré a Le Monde.

Hi haurà dues ponències. "La relació entre ètica política" per Marciano Vidal (teòleg i prevere redemptorista) i L'humanisme cristià i l'horitzó de la política" per Teodor Suau (biblista i prevere de l'Església de Mallorca).

La darrera sessió consistirà en una taula rodona sobre, Testimonis d'acció, testimonis de conviccions, que serà moderada per Cori Casanova (metge i professora). Intervindràn: Oriol Badia (ex conseller de Treball de la Generalitat), Victòria Molins (religiosa treballa que treballa al Raval de Barcelona), Anna Punsoda (filosofa i periodista), Pilar Rahola (periodista i escriptora) i Àngel Ros (alcalde de Lleida).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat