Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 11 de de juliol del 2007 | 16:15
Crònica · Brunete mediàtica

Fòrums calents


El cronista de la brunete mediàtica s’ha volgut fixar avui en els fòrums de la premsa nacionalista, per fer-vos arribar una crònica diferent. Per tal de brindar-vos una mostra de les opinions que circulen per les pàgines més candents del nacionalisme espanyol, l’únic que funciona, s’ha acostat a les seves pàgines virtuals amb ànim de sacrifici per disposat a veure que hi ha dins les profunditats de la caverna.
El primer a ser visitat és el ”decano” ABC que sota una secció de “participación” té penjats una sèrie de fòrums amb atractius títols com “política”, “economia”... i “nacionalismos”. És clar, els “nacionalismos” no són política. El cronista observa una sèrie de subtemes: “nacionalismo vasco”, “nacionalismo catalán”, “nacionalismo valenciano”... “el futuro del nacionalismo catalán”. Clico el darrer i em trobo tota una sèrie d’interessants comentaris: “teen lesbian”, “blonde teen”, “clips of teen sex”, ostres! Però si el senyor Anson ja no hi és a l’ABC, que hi fa tanta “teen”? Surto d’aquest cau de missatges publicitaris de sexe i me’n vaig al titulat com “nacionalismo catalán”. Aquí la cosa és diferent, el primer missatge que llegeixo es titula “la primera vez que fui sodomizado”, coi! No es referirà a algun polític? Veig que no, que es tracta d’un senyor que explica una experiència vital. Després veig coses més adients al context “el Getafe humilla al Barça”, “queremos ser andaluces”... “prestamos personales solo con su nomina”.

La metàfora és clara, segons l’ABC. El “nacionalismo catalan” d’ara ha d’evolucionar i superar les actuals sodomitzacions, identificacions regional-esportives i préstecs dubtosos nòmina en mà. Per això el “futuro del nacionalismo catalán” està en els trets típics del sexe amb jovenetes: fresc, innocent i, sobretot, sense mals rotllos. Esperem que en Conrad ens ajudi.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat