Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 24 de de juliol del 2007 | 16:52
Crònica · Brunete mediàtica

La línia Sirera


La crisi entre Josep Piqué i l’aparell del PP ja s’ha saldat amb la derrota de l’exministre i l’ascensió de Daniel Sirera, per sobre dels vedetismes de Nebrera o les limitacions de l’Albertito. Un altre triomf que, més enllà de les ideologies, mostra com funcionen els aparells als partits. Però, què pensa Daniel Sirera? Quina és la seva línia? Aquells que no siguin addictes a les cròniques parlamentàries o als successos de partit tenen un recurs senzill i directe, recórrer als articles signats pel diputat popular a la premsa, especialment a Libertad Digital, el web de Federico Jiménez Losantos, qui el té en nòmina.
Un repàs a l’opinió publicada per Daniel Sirera revela com, quan publica a Libertad Digital, està entre els de casa. Tant és així que polemitza agrament amb els barallats Ciutadans als que retreu “alinearse con socialistas, independentistas y comunistas contra el PP”, per exemple, o que “cuando el PP pone al descubierto los excesos del nacionalismo, Ciutadans se despierte al día siguiente”.

I és que com ell mateix postula, s’ha de parlar dels problemes que realment interessen els ciutadans. Per això Sirera, al diari digital d’en Federico ha tocat temes tan vitals com que “los dos únicos toros de Osborne que había en Cataluña y que fueron indultados por el Gobierno de España yacen tocados de muerte en L’Aldea (…) y en la Nacional II”, o que “el Parlamento de Cataluña ha limitado la libertad de los padres para educar a sus hijos al prohibir a los menores asistir a las corridas” (de toros, eh), o que “no existe un solo colegio público en Cataluña en el que se pueda escolarizar a un niño en castellano”, o que en relació a la Plataforma Pro seleccions “lo que es realmente grave en toda esta historia es que los socialistas catalanes permitan, toleren y alienten los devaneos independentistas”, o que “el reportaje de Telemadrid” que afirmava que a Catalunya es persegueix el castellà “no es ninguna invención”, o que a “los dirigentes de Ciutadans les temblaron las piernas” i no van anar a la concentració contra ETA convocada pel PP, o que (referint-se a les declaracions de Rubianes) “nos hemos acostumbrado a que aquí se puede hacer y decir lo que se quiera (siempre que sea contra España, contra el PP o contra los que no son nacionalistas)”, o preguntar-se si “¿…también van a poner multas a los diputados que se expresen en castellano?”.

La línia Sirera és prou clara. Interès prioritari per temes identitaris... espanyols, per la llengua... castellana, per les seleccions... espanyoles, per símbols... espanyols, les concentracions contra el terrorisme... espanyolistes. Com diu Sirera “debemos reivindicar España”, i a això es dedica amb entusiasme, quan no fustiga la competència de Ciutadans. Línia Sirera: la reivindicació identitària i lingüística espanyolistes.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat