Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de novembre del 2011 | 18:52
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació

La controvèrsia envolta el debat de final de campanya de 8TV

El PSC, ERC i ICV s'han arribat a plantejar boicotejar el debat que hi ha previst aquest divendres al canal del Grup Godó, per la seva disconformitat amb les condicions del mateix, que beneficiarien a CiU.

El debat de TV3 celebrat divendres passat no serà el darrer de la campanya... en principi

Polèmica al voltant del debat d'aquest divendres entre els candidats dels principals partits de Catalunya de cara a les eleccions del 20-N. El debat, conduit per l'inefable Josep Cuní, s'ha de realitzar aquest divendres a 8TV, el canal estrella (?) del múltiplex que va regalar el darrer govern de Jordi Pujol al grup Godó. La decisió i les condicions no han agradat gens a PSC, ERC i ICV, començant pel fet que no sigui la televisió pública catalana la que emeti el debat final.

El proper divendres, doncs, 8TV obligarà als candidats catalans del 20-N a postrar-se i acceptar unes regles de joc en un debat que té la intenció de diluir el que es va fer a TV3 divendres passat i, a la vegada, intentar escombrar cap als poders del futur -PP i CiU-. I és que en el debat, en què els candidats hauran d'estar a peu dret, les preguntes les faran tres respectats i excel·lents periodistes del Grup Godó, però coneguts per les seves simpaties per CiU. Visca el pluralisme!

Aquesta situació ha fet que els partits d'esquerra tinguin la mosca rere l'orella, fins el punt que assessors i periodistes del seu entorn els han recomanat el boicot al debat. Una opció que s'està valorant molt seriosament tot i que a hores d'ara sembla que el pragmatisme i la por al grup Godó s'està imposant. Un mal precedent per un esdevenidor amb una possible majoria absoluta del PP, en què caldrà que els partits polítics catalans s'enfrontin als poderosos i al Grup Godó que, com sempre, estaran al servei dels qui manen, el PP i els sectors més reaccionaris de CiU.

Caldrà veure, doncs, si el proper divendres a 8TV hi ha tots els candidats, i si la batalla que s'està lliurant a hores d'ara en els equips de campanya dels partits d'esquerra aconsegueix desbaratar la maniobra del grup Godó per postrar-los obedients als seus designis.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat