Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 23 de d'abril del 2012 | 18:39
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació

TV3: tot el poder al Grup Godó

Amb incredulitat, aquesta setmana s'ha sabut que Quico Homs ha cedit l'eina principal de normalització i nacionalització de la nostra nació al Grup Godó. La proposta d'un excel·lent professional com és Eugeni Sallent, actual director de Rac1, és un escàndol i una provocació per a la televisió i ràdio públques, atès que bona part de les opinions i manifestacions de Sallent posen en qüestió l'actual model de TV3.

Eugeni Sallent, director de Rac1.

Esquerra Republicana de Catalunya, ICV i possiblement el PSC (i amplis sectors sobiranistes de CiU) no han entès el nomenament d'aquesta setmana sabent que hi ha professionals dins de TV3 amb una gran experiència adquirida a base de fer possible l'actual lideratge de la cadena pública. Professionals de la comunicació, tanmateix, que podrien assolir aquest càrrec, si és que definitivament se substitueix Mònica Terribas, tal com apunten totes les fonts.

Els Godó ja publiquen, a cost zero, l'edició en català de La Vanguardia, amb el seu plantejament espanyol tradicional. També gaudeixen de les subvencions sense límit per a 8TV, i se'ls tolera ─fregant la legalitat i enfotent-se'n del CAC─ que tres de les emissores de TDT cedides a dit com a premi per afavorir l'ascens d'Artur Mas a la presidència de la Generalitat es lloguin a uns 2 milions d'euros per canal, encara que alguna d'aquestes compti amb la pornografia i el tarot com a base principal dels seus continguts.
No podem creure que CiU sigui el cavall de Troia del PP quant a mitjans de comunicació
CiU es juga, doncs, el seu futur de la mà del comte de Godó i del suport del PP. I així ens volen fer creure que faran la transició nacional i avançarem cap al dret a decidir? Sabuda la notícia, importants personalitats de la societat civil, de la classe política i els més reconeguts referents de l'espai de comunicació català han manifestat la seva estupefacció per la subeditació d'Artur Mas al Grup Godó. 

Són ja massa les barbaritats: la secretaria de comunicació, COMRàdio i ara TV3. CiU té un greu problema d'incompetència en comunicació perquè no podem creure que sigui el cavall de Troia del PP quant a mitjans de comunicació. O és que la privatització del PP  de les televisions autonòmiques ja els va bé? 

Cal exigir a CiU una explicació sobre quin és el seu projecte de comunicació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · Comunicació
El nou director de Tv3 afirma "Jo vinc aquí a arriscar"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Vicent Sanchis substituirà Jaume Peral al capdavant de TV3
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Condeminas: "TV3 es pot esperar any més?"
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Notícia · Comunicació
L'entrevista de Buenafuente a Puigdemont a TV3 va ser seguida per 554.000 persones
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Miserable TV3?
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Els professionals del Grup Godó, avergonyits
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
"TV3 és un instrument poderós i té molta influència en la societat catalana: és una autèntica estructura d'estat"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Joan B. Culla para els peus a un telepredicador
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Jaume Peral, nou director de TV3
Indica publicitat