Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 31 de d'octubre del 2014 | 18:58
Crònica · Política catalana

L'afer Trias: cal escalivar les clavegueres del Ministeri de l'Interior

Avui l'alcalde de la capital de Catalunya, Xavier Trias, ha donat una forta bufa a l'estratègia de les clavegueres de l'Estat dirigides per Jorge Fernández Díaz, Jorge Moragas i María de los Llanos de Luna. L'arribada de la certificació de la banca suïssa que en els 10 darrers anys no hi ha hagut un compte corrent a nom de Xavier Trias reforça i dóna tota credibilitat a l'alcalde. 

Xavier Trias no és més que una víctima més de la campanya orquestrada des de l'Estat per a desestabilitzar la política catalana, tot buscant en el passat, en el present i fins i tot, si poden, en el futur, tot tipus d'afers que puguin fer planar sobre la societat catalana la desconfiança cap als seus dirigents.

Trias ha sigut valent, contundent. I ha obert una nova via per a tallar de soca-rel aquestes maniobres. I la petició de dimissió del ministre de l'Interior hauria de venir acompanyada per la dimissió, conjunta, de Moragas i de Llanos de Luna: l'equip que genera --juntament amb un tal Peris-- aquesta política de desmoralitzar i crispar la societat catalana.

Trias ha tingut, potser, la pitjor setmana de la seva vida, però aquesta pot haver sigut un búmerang contra uns catalans al servei de Madrid que han obtingut l'efecte contrari al que buscava l'Estat espanyol.

Trias haurà d'agraïr a l'Estat aquesta campanya en contra seu: l'alcalde ha reforçat la seva imatge de cara a les properes eleccions.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat