Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 15 de de gener del 2014 | 17:35
Crònica · Política

Criticar la CUP?

Tothom sabia que la incorporació de la CUP a la política institucional provocaria unes característiques pròpies i, alhora, uns resultats molt positius per al que podriem anomenar l'extrema esquerra del país i per la majoria nacional, perquè aquesta franja política ha mantingut sense fissures la radicalitat nacional tot defensant la nació sencera: els Països Catalans.

La CUP ha fet un veritable esforç per tal de convèncer les seves heterodoxes bases socials que calia, en el seu moment, sumar-se al pacte amb el president Mas,  i també amb ERC i ICV. I ho van aconseguir amb el risc de conflicte intern. 

Però ara, en uns moments en que cal anar a fer el paperot a Madrid a l'estil del que va fer en el seu moment el respectable lehendakari Ibarretxe, és lògic que la CUP mantingui el seu perfil propi. Això se'ls hi ha de respectar.

La CUP, en incorporar-se al bloc del dret a decidir, ha fet un gran servei al país. Al país li convé, doncs, una força com la CUP amb estratègia pròpia sempre i quan, en el moment històric que ha de venir, les candidatures d'unitat popular es mantinguin al costat de la democràcia i la sobirania nacional.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat