Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 14 de de febrer del 2012 | 00:00
Crònica · Política

Can Godó a manar a TV3

Els darrers dies en cercles periodístics i entre els professionals del Grup Godó corre un insistent rumor en el que s'afirma que en les properes setmanes, i després de la reorganització de la CCMA, CiU i PP lliuraran el control de la corporació a una persona vinculada i supervisada per aquest grup de comunicació.

GrupGodó

Barcelona · Davant d'aquesta possibilitat sectors professionals de la CCMA,i molt particularment de TV3 i les seves emissores, han realitzat una sèrie de contactes i reunions de cara a engegar una gran campanya de sensibilització i agitació per tal de salvar la televisió nacional de Catalunya.

Tribuna.cat ha contactat amb diferents representants de CiU per qüestionar-los al respecte i les reaccions han estat de gran incredulitat. Afirmen que una maniobra d'aquestes característiques provocaria fortes tensions en el si de CDC i sobretot una forta incomoditat en l'expresident Pujol, que considera TV3 i les seves emissores una de les seves herències més preuades. Informadors ben documentats sobre l'estratègia de l'Estat contra Catalunya fa setmanes que advertien a qui els volgués escoltar que després de l'atac a la immersió lingüística i al model educatiu català vindria un atac contra la principal eina de difusió de la nostra llengua i de l'imaginari col·lectiu català:la CCMA.I afirmen que l'ofensiva es farà a través de les televisions privades i serà dirigida per sectors del poder a Catalunya que fan d'Espanya el seu negoci.

No volem acabar aquesta crònica, però, sense destacar que durant la concessió dels Premis Gaudí el món audiovisual català va mostrar, amb un fort aplaudiment, el seu suport i la seva solidaritat vers TV3 i la seva directora, Mònica Terribas. I són aquestes actituds i gests de suport explícits els que fan dubtar al president Artur Mas de donar llum verda a aquest projecte genocida contra el model audiovisual català.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · Comunicació
El nou director de Tv3 afirma "Jo vinc aquí a arriscar"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Vicent Sanchis substituirà Jaume Peral al capdavant de TV3
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Condeminas: "TV3 es pot esperar any més?"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
El CAC demana augmentar en 137 milions anuals el pressupost de la CCMA
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Notícia · Comunicació
L'entrevista de Buenafuente a Puigdemont a TV3 va ser seguida per 554.000 persones
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Miserable TV3?
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Els professionals del Grup Godó, avergonyits
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Brauli Duart renuncia temporalment a la presidència de la CCMA
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
"TV3 és un instrument poderós i té molta influència en la societat catalana: és una autèntica estructura d'estat"
Indica publicitat