Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de de juny del 2015 | 17:58
Crònica · Seguretat

Fernández Díaz margina els Mossos

Aquesta setmana ha començat a Barcelona una trobada internacional de les Policies i serveis d'intel·ligència de 37 països organitzada per la INTERPOL.

Barcelona · En aquesta trobada es vol estudiar la lluita antiterrorista i la col·laboració internacional per a eradicar el terrorisme. El ministre de l'Interior d'Espanya, Jorge Fernández Díaz, ha fet anar les seves influències per a evitar que la INTERPOL convidés la Policia de Catalunya a aquest esdeveniment, tot i que aquesta trobada s'ha fet a Barcelona.

En primer lloc, les unitats d'informació dels cos de Mossos --i més en concret les unitats dedicades a la lluita antiterrorista-- han fet arribar al Departament de l'Interior de la Generalitat la seva més enèrgica protesta per aquesta marginació i han fet saber al conseller i als comandaments que diverses policies internacionals i serveis d'intel·ligència els hi han fet arribar el seu disgust per aquesta marginació. Un amarginació que no han entès des d'un punt de vista policial ni polític, ja que la Policia de Catalunya és la policia integral del territori.

Una vegada més el ministre de l'Interior, que hauria de vetllar en primer terme per les bones relacions i col·laboració de les forces policials que operen a Catalunya i a tot l'Estat, es comporta com un piròman provocant incendis innecessaris en les relacions entre aquestes forces policials que, de manera privada, també manifesten la seva solidaritat amb la policia catalana i deixen clar que els problemes els provoca els ministre de l'Interior amb la seva obsessió contra el govern de la Generalitat i les seves competències.

Analistes del CEEC

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat