Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 8 de de gener del 2014 | 19:02
Crònica · Seguretat

Trencant els tòpics de l'antimilitarisme en una Catalunya independent

El 30 de novembre de 2013 es va fer públic un document realitzat per diverses persones vinculades a diferents organitzacions del moviment per la pau. Aquest document planteja diverses propostes per contribuir al diàleg social sobre quin hauria de ser el model de seguretat i de defensa d'un Estat del segle XXI.

Barcelona · La meva intenció és realitzar una anàlisi profunda i acurada sobre les tesis plantejades i la seva idea central, i arribar a una conclusió científica sobre la viabilitat de la qüestió central plantejada.

El document esmentat planteja com idea central la possibilitat que Catalunya com a nou estat abordi els conflictes des d'una perspectiva no militar i abandoni la defensa armada com a pilar de la seguretat. És viable una Catalunya estat que abordi la seva seguretat prescindint de la defensa armada?

Podeu consultar el document complet el col·lectiu 'Serve to lead' clicant aquest enllaç.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat