Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 13 de de gener del 2012 | 18:53
Editorial

On són les retallades a Can Godó, President Mas?

Tot i les dificultats d'obtenir informació de les institucions oficials, des de fa tres anys s'està elaborant un informe de totes les subvencions, publicitat, regals i serrells dels governs de la Generalitat al Grup Godó.

Tot i que és impossible comptabilitzar les publicitats i suports que sota pressió de les institucions, importants empreses privades i corporacions hagin pogut fer també al grup Godó, quan aquest informe hagi conclòs i es publiqui serà un dels escàndols ètics i polítics més grans des de la transició, per molt legal que sigui tot plegat.

Però ara, President Mas, en plenes retallades com es poden justificar dos milions en publicitat, més la compensació per l'edició en català, més la subvenció per la tirada, més els suplements, que segur que n'hi haurà, i a més ara, si no n'hi havia prou, es calla amb el negoci del Grup Godó amb el seu múltiplex de televisió, que es lloga al Barça, a una empresa privada amb dubtosa programació, i ara, a Canal Català.... Dos milions més. Quants milions en total? I les sobres per la premsa en català, la premsa digital i la comarcal...

Caldria que el Consell Executiu i el CAC estudiessin en quines condicions es va fer, amb quines finalitats i amb quina llengua es va emmarcar la concessió d'aquest múltiplex. No es pot permetre més que els "poderosos" del país es passin les lleis i les concessions pel folre.... o estem equivocats. Que parlin el CAC i el President Mas, ja.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat