Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 18 de de desembre del 2015 | 19:06
Editorial · Política

A votar, doncs ens comptaran...

Aquest diumenge 20 de desembre és una data important pel Procés.  Així, tot i que el món de l'independentisme ja fa uns mesos que viu en un cert desconcert  i fins i tot ens atreviríem a dir arrossega força cansament cal que no ens deixem portar pels sentiments que ens podrien  jugar una mala passada. Cal deixar-los a una banda i anar a votar.

El que tots els sobiranistes volem és que en aquests comicis es visualitzi que la unitat que aquests últims anys ha viscut l'independentisme no s'ha perdut ni debilitat. Madrid i les seves clavegueres ens han ajudat molt a avançar però, tots ho sabem, el problema més important sempre l'hem tingut entre nosaltres, manca de sentit d'estat, manca de dirigents que siguessi capaços de crear coincidències i complicitats, i en canvi massa personalismes que han aconseguit enrarir l'ambient.Hem, però, de ser capaços de vèncer totes aquestes sensacions  i no ens enganyem  algunes realitats. NO és el moment de deixar de caminar junts i si en canvi és el moment de demostrar que dos milions de catalans i catalanes no permetrem ni una passa enrere per aconseguir la nostra plena sobirania nacional.

El dia 20 ,doncs, tots a votar les opcions independentiste o si més no aquelles que donen suport al dret a decidir. Si diumenge ens quedem a casa no podrem evitar que els nostres adversaris facin servir la nostra abstenció com a un ariet contra el procés i  la majoria social  que representa l'independentisme.

Aneu a votar. No ho dubteu. Ells no ho faran.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat