Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 18 de de juny del 2015 | 18:35
La fotografia

'Ara és l'hora' entra en campanya per guanyar el 27S

La campanya de l'Asemblea (ANC) i Òmnium Cultural ha endegat aquesta setmana amb l'objectiu de guanyar les eleccions del 27 de setembre.

Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), membres de Ara és l'hora, han presentat aquesta setmana les principals accions que es duran a terme en els 100 dies que falten pels comicis plebiscitaris: el Vot a Vot, una macroconversa amb la que es parlarà amb més d'un milió de persones; el 10+; la Campanya d'estiu amb el que es dotarà de contingut la República catalana i omplir la Meridiana el proper Onze de Setembre.

El president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha afirmat que l'èxit del 27S depèn "només de cadascun de nosaltres" perquè en democràcia el que és "imbatible és la voluntat de la gent". Sànchez ha afirmat que "la mobilització ha estat la clau que ens ha portat fins on som, i serà la clau per arribar a conquerir el 27S". Sànchez ha afirmat que l'11 de setembre l'acte a la Meridiana "serà un èxit aclaparador".

Per la seva banda, Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural, ha explicat que Ara és l'hora parlarà i escoltarà "tots els ciutadans que encara no comparteixen la il·lusió de construir una Catalunya independent" ja que estan convençuts que "guanyarem": "Necessitem un nou estat, l'eina més important per garantir el benestar de les persones".

Raül Romeva, responsable de campanya d'Òmnium, ha destacat que queden 100 dies fins el 27S i "hem de fer moltes coses". Romeva ha explicat dues iniciatives, el Vot a Vot i el 10+, amb el que es pretén arribar al màxim de gent possible per conèixer els seus dubtes i poder-los respondre amb arguments. "Connectarem via telefònica amb més d'1.000.000 de persones per conèixer la seva opinió del moment que estem vivint. Aquesta macroconversa és la campanya més innovadora que s'ha fet en aquest sentit".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat