Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 7 de de desembre del 2016 | 17:52
La fotografia · Cultura

El proper mes de juny s'estrena "Pàtria",un film èpic que narra el naixement de Catalunya

La pel·lícula Pàtria "La llegenda d´Otger Cataló i els 9 barons de la fama" del granollerí Joan Frank Charansonnet s'estrenarà als cinemes el proper nou de juny.  Abans de la seva arribada als cinemes el film  serà presentat en diferents festivals internacionals de cinema.

A més, a partir del 24 de juny i fins el mes d'octubre del 2017 Pàtria també iniciarà un viatge per tots els municipis catalans que vulguin acollir-la en forma de passi únic amb debat i col·loqui posterior amb membres de l'equip del film.  Segons els responsables del film, més de 50 municipis d'arreu de Catalunya ja haurien  manifestat el seu interès al respecte. 

Aquest dilluns les empreses productores del la pel·lícula, Dejavu Films i Capaneida Films, també han fet públic un clip amb imatges del llargmetratge: la seqüència del jurament en què s'escenifica el compromís del cavaller protagonista, Otger Cataló, i els 9 barons de la fama amb uns valors i amb un objectiu comú que no es altre que foragitar els sarraïns per fundar la nova pàtria que dóna nom al film.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat