Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 4 de de setembre del 2014 | 19:57
La fotografia · Cultura

'L'endemà': la independència de Catalunya a la gran pantalla

L'èxit de la campanya de micromecenatge que Isona Passola va iniciar el febrer passat ha permès que aquesta setmana s'hagi estrenat als cinemes de Catalunya 'L'endemà. Propostes per a decidir', una cinta sobre el procés català i els seus motius.

FOTO. Diari ARA.

Barcelona · Per què volem un referèndum? Per què estem a favor del dret a decidir? Partint d'aquestes premisses la directora i productora Isona Passola s'ha propsat crear L'endemà. Propostes per a decidir, una cinta que exposa les raons per la independència de Catalunya i que s'ha estrenat aquesta setmana.

L'endemà vol tocar les grans qüestions del procés de transició nacional a Catalunya per a allunyar les pors de l'anàlisi, per a acostar l'argumentari a la societat civil, per a donar llum a la radicalitat democràtica del procés i per a fer entendre la gran oportunitat que s'obre davant dels catalans a partir de proper 2014.

La pel·lícula porta l'espectador pels punts més conflictius d'un estat català: el dèficit fiscal, les infraestructures, les pensions, la doble nacionalitat, l'encaix a Europa, el boicot a Catalunya, etcètera. El projecte de Passola ha pogut veure la llum aquesta setmana gràcies al micofinançament a través de la plataforma Verkami, que va tenir una gran acollida l'hivern passat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat