Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 5 de de novembre del 2012 | 18:25
La fotografia

"El 2014 és una bona data: no és una il·lusió"

Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí ha presentat la candidatura aquesta setmana en un acte on Junqueras hi ha assegurat que el 2014 és "una bona data" per fer la consulta sobre la independència de Catalunya.

Barcelona · En la presentació dels eixos del programa de la coalició Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí, el candidat a la presidència de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha deixat clar que el 2014 "no només és una data que ens faria il•lusió sinó que també ens és necessària i, a més a més, ens és urgent".

Oriol Junqueras ha sentenciat que el camí cap a l'estat independent és un procés que "exigeix una negociació, un diàleg a nivell de la societat catalana i a nivell internacional", i ha dit que aquest procés pot estar culminat "perfectament" a final de 2013: "Per tant, el 2014 és una bona data per fer la consulta que refrendi la voluntat dels ciutadans de ser un estat independent dins del marc de la Unió Europea".

El candidat a la presidència de la Generalitat ha posat l'accent en el fet que "cada mes que perdem en aquets procés és deute públic que s'acumula en les nostres administracions, empreses que tanquen, autònoms que pleguen, botigues que no obren i treballadors que se'n van a l'atur". La coalició també ha presentat el programa electora, el qual es troba dividit en cinc blocs: dret a decidir per superar la crisi; la Catalunya de les oportunitats i el benestar; defensa del territori; la República que volem; i Catalunya, actor de ple dret internacional.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat