Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 12 de de setembre del 2014 | 18:43
La fotografia

El 9-N, Votarem!

La Diada de Catalunya 2014, marcada per la gran concentració de la V, s'ha convertit en l'aval inqüestionable de la consulta del proper 9 de novembre.

M. Folch · La societat catalana no ha afluixat i ha demostrat per enèsima vegada que no té por, que la voluntat és de ferro i que una grandíssima majoria del poble català exigeix a crits --festius, alegres i pacífics-- una unitat política i institucional per votar i vèncer.

Més d'un milió i mig de catalans (1.800.000 segons la Guàrdia Civil) han marcat en la Diada d'enguany el punt àlgid de l'independentisme català. La V, la concentració organitzada per l'ANC i Òmnium, ha estat un èxit encara més aclaparador que la Via Catalana del 2013 i que la manifestació multitudinària de l'11 de Setembre de 2012. La V ha demostrat que el poble no afluixa en el seu reclam.
La V és l'ultimàtim a les institucions obsoletes: el 9-N votarem sí+sí"
La Diada del tricentenari del setge de 1714 ha estat un vertader clam en contra de la desmemòria i a favor de la independència de Catalunya. La marca Catalunya ha estat fonamental també en aquesta jornada: una V exemplar, pacífica, sense cap incident, transversal i transgenearcional, festiva i alegre. 

La V és l'avís final de la societat catalana a Madrid. No només és l'aval per la consulta del 9-N sinó que és la pauta i partitura dels polítics catalans i les institucions del país per a unir-se en la causa comuna. Si la sentència a l'Estatut per part del TC del 2012 va ser el punt d'inflexió d'una tendència de canvi major en la societat catalana, la Diada 2014, amb la V com a protagonista, és l'ultimàtim a les institucions obsoletes: el 9-N votarem sí+sí.

No es pot impedir votar a tot un poble. La V és l'evidència de la radicalitat democràtica de Catalunya. Votarem. I vencerem.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat