Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 24 de d'octubre del 2014 | 19:32
La fotografia

El Pacte Nacional pel Dret a Decidir blinda el 9-N

La quarta reunió del Pacte Nacional pel Dret a Decidir (PNDD) ha mostrat el compormís de tots els assistents a treballar unitàriament per tal que el 9-N "signifiqui una gran mobilització i així el vot emès i altres formes de mobilització reforcin el sentit participatiu dels ciutadans en aquest procés".

Barcelona · Els membres dels Pacte Nacional pel Dret a Decidir (PNDD) s'han compromès aquesta setmana al Parlament de Catalunya a treballar unitàriament per blindar la jornada del 9-N i la participació ciutadana.

A la trobada d'aquesta setmana, una reunió que ha servit per mostrar el suport unànime a la convocatòria del 9-N, s'ha aprovat que la jornada participativa sigui "una gran mobilització" que "reforci el sentit participatiu dels ciutadans en aquest procés".

El coordinador del PNDD, Joan Rigol, ha assegurat en aquesta reunió que els representants dels partits han apostat per focalitzar els esforços en el 9-N i per una "coordinació profunda" per superar les diferències entre partits polítics.

Aquesta reunió del PNDD ha estat la primera després de la modificació del 9-N d'una consulta a una jornada participativa ciutadana amb urnes. De la reunió se'n destaca la posició de les entitats socials més representades de la societat civil catalana: Òmnium i l'ANC. Abdues han proposat fer una gran manifestació en contra de l'Estat espanyol en els propers mesos.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat